detector.media
12.12.2017 10:18
Суд заборонив Манафорту спілкуватися з журналістами – Reuters
Суд заборонив Манафорту спілкуватися з журналістами – Reuters
Федеральний суддя США видав суворе застереження екс-керівнику штаба Дональда Трампа та колишньому політтехнологу Партії регіонів Полу Манафорту, щоб він утримався від спілкування з пресою. За твердженнями судді, це може зашкодити його праву на справедливий судовий розгляд

Застереження судді, зокрема, стосується публікації Манафорта в українському виданні Kyiv Post щодо його політичної роботи в Україні, яке опублікували минулого тижня, пише «Еспресо» з посиланням на Reuters

Суддя зазначила, що вона повинна розглядати будь-яку подібну майбутню поведінку Манафорта, як порушення її наказу від 8 листопада щодо заборони обговорення судової справи зі ЗМІ чи публікацій заяв для впливу на результат процесу.

Крім того, суддя відмовилась пом’якшити умови для його застави. Наступне судове засідання призначено на 16 січня. 

Як повідомляв «Детектор медіа», 30 жовтня ФБР звинуватила колишнього голову виборчого штабу президента Дональда Трампа Пола Манафорта, який багато років працював в Україні на виборчих кампаніях Віктора Януковича та Партії регіонів, за 12 епізодами, включно зі змовою проти влади США.

У звинуваченні окремо вказано, що з 2006 до 2015 року Пол Манафорт як консультант та лобіст працював незареєстрованим представником Партії регіонів, Віктора Януковича та «Опозиційного блоку». Зазначено, що так він заробив десятки мільйонів доларів, з яких не сплатив податків у США.

На початку грудня стало відомо, що газета Kyiv Post опублікує статтю про Манафорта, яку в США вважають порушенням умов звільнення його під заставу.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY