detector.media
11.12.2017 16:49
За перший вікенд фільм «Кіборги» подивилося понад 106 тис глядачів
За перший вікенд фільм «Кіборги» подивилося понад 106 тис глядачів
За перший вікенд воєнну драму «Кіборги», яка вийшла у широкий прокат 7 грудня, побачило 106,3 тис глядачів. В рамках соціальної ініціативи #ЯНебайдужий Фонд «Повернись живим» отримає 531,7 тис грн.

Про це повідомляє Державне агентство України з питань кіно (Держкіно).

«Для мене такий результат є оцінкою глядачами роботи Держкіно», – прокоментував голова Держкіно Пилип Іллєнко.

«Я щиро вдячний глядачам за повні зали, оплески і листи подяки, які ми отримуємо від вас. Для мене, як режиссера, це найвища оцінка моєї роботи. І ми щасливі, що нам вдалося зняти чесне кіно, яке торкає усіх», – прокоментував режисер фільму Ахтем Сеітаблаєв.

«Дуже приємно, що наш фільм побачило так багато глядачів, це означає, що в рамках соціальної ініціативи #ЯНебайдужий ми перерахуємо у Фонд «Повернись живим» 531 750 грн. Попереду ще кілька тижнів прокату, тож запрошуємо всіх у кінотеатри на фільм «Кіборги», – прокоментувала продюсер «Кіборгів» Іванна Дядюра.

Нагадаємо, фільм зібрав за перший вікенд показу 8,18 млн грн.

«Кіборги» – воєнна драма-бойовик про захисників Донецького аеропорту. Стрічка стала одним з переможців 8-го конкурсного відбору Держкіно. Виробництвом займалася кінокомпанія «Ідас-філм». Зйомки відбувалися взимку-навесні 2017 року. Загальний бюджет фільму – близько 48 млн грн, половину з них надало Держкіно.

Режисер стрічки – Ахтем Сеітабалаєв, автор сценарію – Наталія Ворожбит, продюсер – Іванна Дядюра, оператор-постановник – Юрій Король.

Ролі у фільмі виконали: Макар Тихомиров, Андрій Ісаєнко, Віктор Жданов, Олександр Піскунов, Роман Ясинський, В'ячеслав Довженко, Костянтин Темляк, Роман Семисал, Наталія Мосейчук, Олександр Загородний, Владислав Журенко.

Широкий прокат розпочався 7 грудня, прокатна компанія – Ukrainian Film Distribution.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY