detector.media
11.12.2017 13:24
СТБ покаже спецпроект про «мертві» міста України
СТБ покаже спецпроект про «мертві» міста України
11 грудня у програмі «Вікна-новини» на телеканалі СТБ стартує цикл сюжетів, присвячений пам'ятникам безгосподарності «Загублені» кореспондентки Оксани Віленти

Про це повідомляє прес-служба СТБ.

Журналісти розкажуть, чи можна та потрібно реанімувати міста, які вважаються «мертвими».

 «Цикл «Загублені» – це історії мешканців "мертвих" міст, тих, які так полюбляють сталкери і які об'їжджають десятою дорогою чиновники усіх рівнів. І не лише тому, що дороги тут погані або їх зовсім немає. У цих населених пунктах – величезна кількість проблемних питань, їхні мешканці багато років просять про допомогу, але їхній біль і відчай ніхто не чує. Вони – забуті, нікому не потрібні. Ці люди відчувають себе відрізаними від усього світу, кинутими і безпорадними. І добре пам'ятають ті часи, коли в їхніх напівзруйнованих будинках на порожніх сьогодні вулицях вирувало життя: будувалися нові житлові квартали, палаци культури, поліклініки, магазини», – розповіла журналістка Вілента про проект.

За повідомленням прес-служби каналу, у циклі сюжетів – завод «Хімпром» (Первомайськ), Чигиринська АЕС (неподалік від селища Орбіта), Цукровий завод (Кіровоградщина), Комбінат окислених руд (Долинська), Завод імені Кірова (місто Токмак).

«Ми хочемо, аби цей цикл подивилися як звичайні люди у селах, так і чиновники у високих кабінетах, ті, яких багато років мріють побачити на своїх напівпорожніх вулицях мешканці «мертвих» міст», – додала журналістка.

Спецпроект «Загублені» на СТБ виходитимуть з 11 по 15 грудня у програмі «Вікна-новини» о 17:30 і 22.00.

Нагадаємо, з 20 по 24 листопада у програмі «Вікна-новини» на СТБ вийшов цикл сюжетів кореспондента Артема Сорокіна «Любити бити», присвячений проблемі домашнього насильства в Україні.

Фото, відео: прес-служба СТБ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY