detector.media
11.12.2017 11:59
Журналісти відмовилися вийти із зали суду, де чекають на Саакашвілі
Журналісти відмовилися вийти із зали суду, де чекають на Саакашвілі
Медійників, що у приміщенні Печерського суду столиці чекають початку засідання, на якому обиратимуть запобіжний захід Міхеїлові Саакашвілі, попросили вийти, щоб конвой міг завести екс-президента Грузії до зали.

Про це повідомляє Depo.ua.

Журналісти виходити – на прохання працівників канцелярії суду - відмовилися.

Як повідомлялося, у понеділок, 11 грудня, суд має обрати затриманому Нацполіцією ввечері 8 грудня Саакашвілі запобіжний захід. Засідання повинно розпочатися о 12 годині. 

Наразі Міхеїл Саакашвілі перебуває у слідчому ізоляторі СБУ, він оголосив голодування. Йому інкримінують замах на злочин; злочин, вчинений групою осіб за попередньою змовою; сприяння учасникам злочинних організацій та укриття їх злочинної діяльності, вчинені службовою особою або повторно.

Генпрокурор Юрій Луценко уточнив, що Саакашвілі підозрюють в намірі отримати гроші від мільярдера-втікача Сергія Курченка.

Нагадаємо, за словами генерального прокурора України Юрія Луценка, прокуратура проводить дії, пов'язані зі спецконфіскацією медіахолдингу UMH, що належить Сергієві Курченку.

Про це він повідомив на брифінгу 5 грудня. 

«Ми спецконфіскували все, що пов'язано з футбольним клубом Металіст... і так, дійсно, ми рухаємося в тому ж напрямку по відношенню до медіахолдингу. Зараз в інтересах слідства я не можу розголошувати, коли відповідне рішення вступить в законну силу, але сподіваємося, що до Нового року українці будуть позбавлені нещастя слухати і читати певні проросійські ватяні видання», - сказав Юрій Луценко.

Фото і відео: Депо

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY