detector.media
08.12.2017 13:33
Олексія Мустафіна в «Медіа Групі Україна» змінить Олександр Семирядченко (ДОПОВНЕНО)
Олексія Мустафіна в «Медіа Групі Україна» змінить Олександр Семирядченко (ДОПОВНЕНО)
Замість Олексія Мустафіна генеральним продюсером новин «Медіа Групи Україна» стане Олександр Семирядченко. Про це «Детектору медіа» стало відомо з власних джерел, також це офіційно повідомила прес-служба «Медіа Групи Україна».

Олександр Семирядченко приєднається до команди «Медіа Групи Україна» з 14 грудня. Він відповідатиме за розвиток єдиної інформаційної платформи «Сьогодні», координацію і взаємодію редакційних колективів, що входять до групи.

Олександр Семирядченко з квітня 2013 до лютого 2016 року працював керівником департаменту спеціальних проектів телеканалу ICTV. У минулому він теж працював на каналі ICTV з 2000 року на посадах заступника головного редактора інформаційної служби та її головним редактором. Згодом був керівником Головної служби інформаційної політики Секретаріату Президента України та Радником голови Секретаріату Президента з інформаційних питань.

Олексій Мустафін очолив інформаційне мовлення «Медіа Групи Україна» в якості генерального продюсера новин 14 грудня 2016 року. У лютому 2017 року під його керівництвом було запущено мультимедійний бренд «Сьогодні», який об’єднав газету «Сегодня» та її сайт і новини каналу (які в минулому мали назву «События») в єдину інформаційну платформу. Контракт із паном Мустафіним було підписано строком на один рік і сторони не стали його продовжувати, тож у грудні 2017 року пан Мустафін залишить «Медіа Групу Україна». У прес-службі «Медіа Групи Україна» зазначили, що пан Мустафін висловив намір продовжити самостійну кар’єру в індустрії.

Директор «Медіа Групи Україна» Євген Лященко подякував Олексію Мустафіну за створення єдиної інформаційної платформи «Сьогодні», а перед Олександром Семирядченком поставив завдання визначити, за яким принципом буде розвиватися ньюзрум єдиної платформи: «Ми пройшли дуже складний етап створення єдиної інформаційної платформи «Сьогодні» і об'єднання всіх наших ресурсів - редакцій телеканалу «Україна», сайту Segodnya.ua і газети «Сегодня» під єдиним брендом. Ми вдячні Олексію Мустафіну за те, що прийняв цей непростий виклик і очолив процес перезапуску. Олексій приходив на проект об'єднання новин під брендом «Сегодня» і запуску організаційних змін. За рік йому вдалося реалізувати поставлені завдання. Інформаційний бренд «Сьогодні» продовжує розвиватися, і ми переходимо до нового етапу – технологічного. Нам потрібно визначитися, за яким принципом буде розвиватися ньюзрум єдиної мультимедійної новинної платформи. Тож можу запевнити, що перед Олександром Семирядченко стоїть не менш важливе і цікаве завдання. Упевнений, що досвід Олександра і потенціал наших журналістських команд дозволять нам з успіхом впоратися і з цим викликом».

«Пропозиція «Медіа Групи Україна» для мене - серйозний особистісний і менеджерський виклик, оскільки поставлені завдання, без перебільшення, сміливі і амбітні. У своїй роботі розраховую на підтримку, досвід і міцні професійні якості моїх нових колег. В умовах жорсткої конкуренції в інформаційному полі всім разом нам потрібно буде діяти швидко, рішуче і наполегливо, ламаючи усталені шаблони», – прокоментував своє призначення Олександр Семирядченко.

«Це був непростий рік, – зазначив Олексій Мустафін. – Але разом із тим – рік можливостей і рік придбання унікального досвіду. Я вдячний «Медіа Групі Україна» за довіру, а журналістам «Сьогодні» за їхню працю і розуміння, без яких було б неможливо досягти успіхів, які справді вражають. Думаю, нам вдалося закласти надійну основу для майбутніх перемог. Олександра Семирядченко знаю як міцного професіонала. Упевнений, що його прихід в «Медіа Групу Україна» дасть розвиток мультимедійній платформі, і новий, ще більш потужний імпульс».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY