detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
08.12.2017 13:22
ZIK змінив формат та кінцевих бенефіціарів
ZIK змінив формат та кінцевих бенефіціарів
Телеканал ZIK змінив формат з просвітницько-інформаційного з фільмопоказом на інформаційно-просвітницький з фільмопоказом. Також у телеканалу змінилися кінцеві власники: Петро Димінський перестав бути кінцевим бенефіціаром ZIK. Про це стало відомо на засіданні Нацради 7 грудня.

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення 7 грудня внесла зміни до програмної концепції телеканалу ZIK за цифровою ефірною та супутниковою ліцензіями його юридичної особи ТОВ «ТРК “Нові комунікації”».

Зміна формату зумовлена збільшенням частки інформаційно-аналітичних і публіцистичних програм з 5 годин до 7 годин на добу та зменшенням обсягу науково-просвітницьких програм з 4 годин 40 хвилин до 3 годин на добу. Також із програмної концепції зникла підбірка музичних творів (20 хвилин).

Незмінним залишився обсяг розважальних і музичних програм (1 година), дитячих програм (40 хвилин), фільмопоказу (4 години). Обсяг національного продукту в ефірі – 21 година на добу (у тому числі 17 годин власного контенту), іноземного продукту – 3 години на добу.

Також на засіданні Нацради представники ZIKу повідомили, що в телеканалу змінилися кінцеві бенефіціари і відповідні документи вже подано до Нацради. Зі складу кінцевих бенефіціарів вибув Петро Димінський, кінцевими бенефіціарними власниками телеканалу залишилися троє членів його родини – дочки Анастасія Димінська, Жанна Димінська і дружина Олена Димінська. Поки що Нацрада не розглянула цих змін.

Нагадаємо, влітку кінцевими бенефіціарними власниками телеканалу ZIK крім Петра Димінського стали його дочки Анастасія Димінська, Жанна Димінська і дружина Олена Димінська. У липні відповідні дані були внесені до ліцензій ТОВ «ТРК “Міст ТБ”» (супутникова та аналогові ефірні ліцензії), а в серпні – до ТОВ «ТРК “Нові комунікації”» (супутникова та цифрова ефірна ліцензії).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY