detector.media
07.12.2017 18:07
Канал «Україна» покаже мелодраматичний серіал «Квіти дощу» від Mamas Film Production
Канал «Україна» покаже мелодраматичний серіал «Квіти дощу» від Mamas Film Production
У понеділок, 11 грудня, на каналі «Україна» відбудеться прем'єра 8-серійної стрічки «Квіти дощу». Виробництвом фільму за корейським форматом займалась на замовлення каналу компанія Mamas Film Production.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Серіал виходитиме в ефірі о 21.00 з понеділка по четвер.

Фільм розповідає про справжнє світле кохання і неможливість бути разом. Після смерті чоловіка мати Ніни виходить заміж вдруге за вдівця із сусіднього містечка. Разом з сином він переїжджає до них у будинок. Так у Ніни з'являється зведений брат – Андрій. Ніна відразу проявляє до нього симпатію, оточує турботою, допомагає освоїтися в їхньому будинку і новій школі. Молоді люди закохані, але Ніна вважає їх почуття забороненими. Бреше, що любить іншого – багатого красеня Платона, який давно залицяється до неї. Тим самим Ніна мимоволі переходить дорогу своїй двоюрідній сестрі Жанні, у якої на Платона були свої меркантильні плани. І коли Андрій публічно освідчується Ніні в коханні, вона відштовхує юнака. Андрій зникає з її життя на багато років, але вони таки зустрінуться знову.

Головну роль у фільмі виконала молода акторка Міла Сивацька, відома за картинами «Біле-чорне», «Потрійний захист», «Зранене серце».

«Мені подобається в Ніні те, що протягом всього серіалу вона грає конфлікт не з кимось, а сама з собою. Коли її бажання заборонені через якісь моральні засади суспільства, вона намагається їх глушити в собі. Пам'ятаю, у нас була сцена, де після випускного Ніна з Андрієм починають цілуватися. Вони заплющують очі та рухаються до дивана, щоб випадково на нього впасти. І ось ми із закритими очима трохи схибили і... впали на підлогу. Це було кумедно», - сказала акторка.

Крім Міли Сивацької в серіалі також знялися актори Макар Тихомиров, Влад Нікітюк, Оксана Жданова, Людмила Загорська, Владислав Мамчур і багато інших.

Режисер – Роман Бровко. Авторка сценарію – Леся Волошин.

Нагадаємо, 2 грудня на телеканалі «Україна» відбулася прем'єра 4-серійної мелодрами «На краю кохання» виробництва кінокомпанії «Українська продакшн студія».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY