detector.media
07.12.2017 15:49
Група «АДВ Україна» перетворилася на razom communications
Група «АДВ Україна» перетворилася на razom communications
Група «АДВ Україна» перетворилася на україно-британську комунікаційну компанію razom communications. Про це повідомила прес-служба razom communications.

До розвитку однієї з найбільших рекламних груп України долучився британський інвестиційний фонд, що спеціалізується на розвитку IT та комунікаційних компаній в Європі, в особі інвестора з Великобританії Роба Нобла. Роб створює та зрощує успішні компанії у сфері digital, hi-tech, професійних сервісів і консалтингу.

Роб Нобл має понад 30-річний досвід у сфері маркетингу й цифрових технологій і володіє широкою експертизою в цих галузях.

Після закінчення корпоративної кар'єри (рада директорів IBM/Lotus) пан Нобл зосередився на інвестиціях у технологічні стартапи й комунікаційні компанії та на управліннях змінами.

В активі Роба Нобла 12 успішних стартапів, зокрема міжнародна агенція з планування та купівлі медіапослуг Jack Media, одна з перших в Європі компаній GDM. Він є очільником низки цифрових і технологічних компаній. Наприклад, Acquire, яка пропонує світовому ринку передові цифрові маркетингові стратегії та послуги для провідних брендів, MBA-IT, ключового постачальника технологічних рішень для фінансового сектора. Нині Роб Нобл інвестує, консультує й супроводжує динамічні бізнеси у Великобританії, США, Люксембурзі, Нідерландах, Австрії та Німеччині.

«Україна має величезний потенціал і можливості стати потужним центром передового досвіду у сфері сучасних комунікацій і технологій. У неї відмінні міжнародні зв'язки й досвідчені спеціалісти, які вміють швидко вчитися та розвиватися у сфері інновацій і технологій. Окрім того, я переконаний, що комунікаційний бізнес – це перспективний ринок з успішним майбутнім. І виграють ті гравці, які використають нові можливості, що відкривають сучасні технології.

Я радий бути частиною razom communications. Упевнений, що в майбутньому ми досягнемо чудових результатів», – говорить Роб Нобл.

«Комунікаційний бізнес у контексті світового медіаринку і трансформацій, що відбуваються в маркетингу, стоїть на порозі великих змін. Сьогодення вимагає сучасних технологій планування та керування комунікаціями й нових підходів до взаємодії з партнерами. Тому для нас важливо розвиватися, розширювати можливості, бути багатогранними та сучасними. Ми будуватимемо razom communications як digitalcore-компанію, що об'єднує бізнеси і споживачів, Україну та світ, людей і технології, науку та креатив задля створення комунікацій, які підсилюють бренди і змінюють суспільство. Акценти razom communications: технології для людей, нові сервіси, прозорість, партнерство», – коментує Дарія Кабанова, CEO razom communications.

razom communications сфокусується на розвитку та впровадженні сучасних технологічних рішень у сфері комунікацій, зручних програмних інструментах управління й оптимізації рекламних кампаній, ефективних проектів і бізнес-процесів задля побудови ціннісних зв’язків між брендами й цільовими аудиторіями.

razom communications поєднуватиме креативні (ThinkMcCann, FCB Kyiv) та медійні (Havas Media Ukraine, Initiative, UM Ukraine) агенції та надалі поглиблюватиме співпрацю зі стратегічними міжнародними партнерами Interpublic Group (IPG) і Havas Worldwide.

Клієнтські команди продовжуватимуть роботу без змін і найближчим часом будуть посиленні спеціалістами з цифрових технологій.

На фото - Роб Нобл

Фото: razom communications

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY