detector.media
07.12.2017 13:38
Повторний показ «Стрімголов» організує дистриб’юторська компанія Людмили Горделадзе
Повторний показ «Стрімголов» організує дистриб’юторська компанія Людмили Горделадзе
Повторний показ фільму «Стрімголов», а також покази стрічок «Зрадник» та «Іній» організує нещодавно створена дистриб’юторська компанія «Жовтень-прокат». Її директор – очільниця кінотеатру «Жовтень» Людмила Горделадзе. Про це повідомила прес-служба Зимового кіноринку ОМКФ, під час якого заплановано презентацію планів «Жовтень-прокату».

Згідно повідомлення, в 2017 році компанія «Кіноман» створила підрозділ «Жовтень-прокат» для промоції та розповсюдження українського національного кіно і на своїй презентації продемонструє промоматеріали трьох стрічок, дві з яких зняті в копродукції. Фільм «Стрімголов» готується до широкого прокату з лютого 2018 року, фільм-копродукція України та Литви «Зрадник» вийде в прокат в квітні 2018 року, а прем'єра стрічки «Іній», знятої в копродукції України, Литви, Франції та Польщі, відбудеться в березні 2018 року.

«Стрічки “Стрімголов” та “Іній” будуть представлені суспільству як кандидати на здобуття Національної кінопремії “Золота Дзиґа”, яка відбудеться в квітні 2018 року», - цитує прес-служба Зимового кіноринку ОМКФ директорку кінотеатру «Жовтень» та дистриб'юторської компанії «Жовтень-прокат» Людмилу Горделадзе.

Нагадаємо, про те, що стрічка «Стрімголов» знайшла нового дистриб’ютора і вийде в повторний прокат у лютому 2018 року, раніше повідомив продюсер фільму Володимир Філіппов. Але тоді назву прокатника він не назвав, пообіцявши зробити це, як тільки з новою компанією буде підписано договір.

Восени 2017 року «Стрімголов» випустила в прокат дистриб'юторська компанія Kinove, але продюсери та режисерка фільму Марина Степанська залишилися вкрай незадоволеними невеликим розписом - лише два десятками екранів. Kinove мала прокатувати і «Іній».

Нагадаємо також, «Стрімголов» вийшла в прокат 9 листопада. Стрічка брала участь у головній конкурсній програмі 52-го кінофестивалю у Карлових Варах, національній конкурсній програмі 8-го Одеського міжнародного кінофестивалю, основному конкурсі кінофестивалю у Стокгольмі та інших.

Виконавиця головної ролі Дар’я Плахтій отримала приз за найкращу жіночу роль на Міжнародному фестивалі авторського кіно в Марокко.

Фото: kinoua.org

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY