detector.media
05.12.2017 19:53
«1+1» запускає польську медичну драму-трилер «Діагноз»
«1+1» запускає польську медичну драму-трилер «Діагноз»
11 грудня на каналі «1+1» стартує серіал «Діагноз» - 13-серійна медична драма-трилер виробництва польської медіа-групи TVN.

Про це йдеться в аносах каналу.

Серіал «Діагноз» виходитиме о 21.00 з понеділка по четвер.

У центрі сюжету - історія головної героїні Анни, яка  намагається повернути свою дитину. Жінка подає в суд на свого колишнього чоловіка, але по дорозі до адвоката потрапляє в аварію. Лікарі зберегли життя Анні, проте повернути їй пам’ять вони не взмозі.  Головній героїні доведеться будувати своє життя спочатку, відкриваючи забуті сторінки минулого одну за однією, незважаючи на перешкоди.

У кожній новій серії глядачі будуть спостерігати за роботою лікарів над складними медичними випадками, а також дізнаватимуться, які історії стоять за ними. Кожен новий день допомагатиме Анні крок за кроком пригадувати деякі факти зі свого минулого, а кожен новий епізод розкриє глядачам приховану правду про неї.

Головні ролі в серіалі зіграли польські актори Майя Осташевська, Мацей Закосьцельний, Адам Воронович, Магдалена Поплавська та інші.

Нагадаємо, головна продюсерка серіалів та фільмів телеканалу «1+1» Олена Васильєва залишає свою посаду. Про це вона повідомила «Детектору медіа».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY