detector.media
05.12.2017 13:20
Як ЗМІ висвітлюють затримання Саакашвілі (ФОТО, ВІДЕО)
Як ЗМІ висвітлюють затримання Саакашвілі (ФОТО, ВІДЕО)
Сьогодні, 5 грудня, вдома в екс-президента Грузії, колишнього голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі відбувся обшук, а згодом співробітники Служби безпеки України та Генеральної прокуратури його затримали. Прямий канал, NewsOne, «112 Україна», «Еспресо», «Громадське», 5 канал, «24», ZIK ведуть телевізійні прямі трансляції подій, а ТСН.ua, «Українська правда», «Радіо Свобода», УНН, УНІАН, «Страна.ua» та інші ЗМІ ведуть онлайн-трансляції

Зранку, о 7:45, про обшуки вдома у Міхеїла Саакашвілі повідомив на своїй сторінці у Facebook екс-заступник генпрокурора України Давид Сакварелідзе.

9:00 Міхеїл Саакашвілі під час обшуку в його квартирі в центрі Києва виліз на дах будинку та погрожував зістрибнути.

відео "Радіо Свобода"

10:21 СБУ повідомила, що спільно з Генпрокуратурою затримала Саакашвілі у рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 256 Кримінального кодексу України (Сприяння учасникам злочинних організацій та укриття їхньої злочинної діяльності – ред).

фото УНІАНу

10:23 Активісти заблокували автомобіль СБУ із Саакашвілі. Щонайменше п’ятьох осіб затримали. Правоохоронці застосовують газ.

фото "Українська правда"

12:20 Генпрокурор України Юрій Луценко провів для журналістів брифінг та заявив, що Саакашвілі проводив акції за Сергія Курченка. Як доказ журналістам демонструються перехоплені телефонні розмови.

фото, відео Прямого каналу

13:00 На вул.Трьохсвятительській активісти заблокували автомобіль СБУ, у якому спецпризначенці намагаються вивезти Саакашвілі на допит.

фото "Українська правда"

13:40 Прихильники Саакашвілі звільнили його з машини СБУ.

Заглавне фото: Reuters

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY