detector.media
01.12.2017 12:31
«1+1» знімає мелодраму «За три дні до кохання»
«1+1» знімає мелодраму «За три дні до кохання»
«1+1 продакшн» розпочав роботу над 16-серійною мелодрамою «За три дні до кохання», головні ролі в якій виконали українські акторки Анастасія Карпенко і Дарина Єгоркіна, а також білоруський актор Антон Денисенко

Про це повідомляє прес-служба «1+1».

Режисер серіалу – Сергій Щербин, продюсер – Олена Васільєва, Вікторія Лєзіна, креативний продюсер – Олена Єремєєва. Автор сценарію – Ірина Чернова.

«За цією дивовижно зухвалою зав'язкою ховається дуже зворушлива історія; історія, в якій ніщо не є тим, чим здається. За кожним героєм ховається своя таємниця, і угода Дани з Павлом стає всього лише спусковим гачком. Хоча вони не чинять нічого осудного, все змінюється безповоротно, і в першу чергу стосунки героїв зі своїми парами. Все таємне одразу стає явним. Ця мелодрама з елементами детективу - відмінний привід для розмови про те, як сучасній жінці непросто буває знайти і зберегти свою любов. Дана і Павло - справжні герої нашого часу», – кпрооментувала головний продюсер серіалів та фільмів Олена Васільєва.

Ролі в серіалі виконали: В'ячеслав Довженко, Олександр Гетьманський, Андрій Мостренко, Тамара Морозова, Влад Онищенко, зірка проекту «Маленькі гіганти» на «1+1» Женя Лебедин, Олександр Ганноченко, Єлизавета Курбанмагомедова, Марія Заніборщ, Анатоль Фон-Філандра та ін .

Прем'єра серіалу запланована на 2018 рік.

Нагадаємо, режисером екранізації історичної драми «Чорний ворон», яку телеканал «1+1» знімає за мотивами однойменного твору письменника Василя Шкляра став Олег Туранський. Режисер відомий за роботою над фільмом «Я з тобою» та серіалом «Сувернір із Одеси».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY