detector.media
30.11.2017 15:35
«Відеотека» знайшла підтвердження того, що ток-шоу «Український формат» на каналі NewsOne консультує Володимир Грановський
«Відеотека» знайшла підтвердження того, що ток-шоу «Український формат» на каналі NewsOne консультує Володимир Грановський
У середу, 29 листопада, журналісти «Відеотеки» побували за лаштунками політичного ток-шоу «Український формат» та знайшли підтвердження отриманої з наших джерел інформації про те, що до підготовки цього ток-шоу має безпосередній стосунок відомий «поділом» України на три сорти політтехнолог Володимир Грановський.

Інформацію підтвердив власник каналу NewsOne Євген Мураєв – попри те, що сам пан Грановський уникав прямої відповіді на це запитання.

Євген Мураєв також уточнив, що творчу групу проекту консультує і В’ячеслав Піховшек.

«Відеотека» поділилась цією новиною з народною депутаткою Світланою Заліщук, яка разом із деякими іншими «єврооптимістами» брала участь у другій частині ток-шоу. Трохи згодом Світлана Заліщук у прямому ефірі повідомила, що їй відкрили очі на те, з ким вона тут дискутує, і після суперечки з Євгеном Мураєвим разом зі своїми однодумцями залишила програму, не добувши до кінця ефіру.

Незабаром на «Відеотеці» - великий backstage з третього прямого ефіру «Українського формату». 


Нагадаємо, саме Володимиру Грановському приписують авторство концепції про «три сорти» українців, запущеної в інформпростір під час президентських виборчих перегонів у 2004 році, а взимку 2013-2014 років успішно використаної Росією проти України під час анексії Криму та початку військових дій на Донбасі.

Також у 2016 році екс-журналіст Сергій Лещенко, на той момент вже народний депутат від БПП, вимагав розслідувати і оприлюднити без купюр базу даних «чорної бухгалтерії» Партії регіонів. Серед тих, хто нібито отримував гроші від регіоналів, було й ім’я Грановського, якого пов’язували із каналом «Інтер», зокрема політтехнолога підозрювали у розміщенні піар-матеріалів на цьому каналі. 

Фото: скріншот відео

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY