detector.media
29.11.2017 16:24
Канал «Україна» покаже прем’єру чотирисерійної мелодрами «На краю кохання»
Канал «Україна» покаже прем’єру чотирисерійної мелодрами «На краю кохання»
У суботу, 2 грудня, о 18:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра 4-серійної мелодрами «На краю кохання» виробництва кінокомпанії «Українська продакшн студія».

Про це «Детектору медіа» повідомили в прес-службі каналу «Україна».

Головна героїня Маша Асташина - абсолютно щаслива жінка: у неї є коханий чоловік Вадим та чудовий син Гриша. Але раптово в місті з'являється Андрій – перше кохання Маші та біологічний батько Гриші. Вадим ревнує дружину, і стосунки в родині стають напруженими. Але між двома чоловіками стають не тільки жінка й дитина...

Роль Андрія в серіалі виконав актор Артем Позняк.

«За сценарієм мій герой прописаний дуже нестандартно. Спочатку він виступає як негативний персонаж, а потім виявляється, що не такий він і поганий, а навіть зовсім навпаки. Складно було весь час приховувати добрі мотиви свого героя так, щоб не розкривати інтригу до потрібного моменту, – характеризує свою роль Артем Позняк. – Працювати було дуже цікаво: злагоджена команда, відмінний режисер. Прекрасно було обрано складні локації. Більшу частину фільму ми знімали в гранітних кар'єрах. Там же, цими кар'єрними дорогами, я водив автомобіль. Для мене це був досить екстремальний досвід».

У фільмі також зіграли Валерія Ходос, Марк Дробот, Ірина Таранник, Олександр Ратніков та багато інших акторів.

Продюсер фільму – Ірина Заря. Режисер – Олексій Гусєв. Виробництвом картини займалася компанія «Українська продакшн студія». Зйомки проходили в Києві та Київській області.

Прем'єра 4-серійної мелодрами «На краю кохання» на каналі «Україна» в суботу, 2 грудня, о 18:00.

Фото: канал «Україна» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY