detector.media
Детектор медіа
29.11.2017 13:57
Маша Єфросініна довела Сергія Притулу до сліз
Маша Єфросініна довела Сергія Притулу до сліз
Телеведучий став героєм останнього випуску проекту «Сюрприз, сюрприз!»

На СТБ завершується проект «Сюрприз, сюрприз!», в якому вшановують людей, яких знають за добрими, героїчними вчинками. Одним з героїв останнього випуску проекту, ведучою якого є Маша Єфросініна, став її колега – Сергій Притула. Як відомо, ведучий нацвідбору Євробачення та багатьох проектів Нового каналу активно займається волонтерською діяльністю. То Сергія запросили в студію проекту «Сюрприз, сюрприз!», але сказали, що він виступить в ролі подарунку, сюрпризу для іншого героя.

«Я не знаю, хто хвилюється більше: ті люди, у яких немає досвіду публічних виступів або ті, які мають їх представити», - відповів Сергій на питання ведучої щодо того, що відчуває людина, яка стане сюрпризом для когось.

Навіть прочитавши інформацію про самого себе, Притула не здогадався, про кого мова: «Він волонтер, допомагає військовим і дітям, і дуже любить свою країну».

Ба більше, Сергій не до кінця зрозумів, що відбувається, навіть коли на екрані з’явилися його колеги: Олександр Педан, Олена Кравець та Фоззі й почали розповідати про його волонтерську діяльність: «Просто в холі Нового каналу він збирав теплі речі та їжу, потім сідав в машину і самостійно відвозив в зону АТО. І під обстріл не раз потрапляв. Напевно, він зібрав більше мільйона доларів за цей час...»

Коли ж все стало очевидним, Сергій Притула дуже розчулився, навіть трохи заплакав.

Фото: прес-служба СТБ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY