detector.media
27.11.2017 12:56
Український короткометражний фільм «Технічна перерва» переміг на Талліннському міжнародному кінофестивалі
Український короткометражний фільм «Технічна перерва» переміг на Талліннському міжнародному кінофестивалі
Створений за підтримки Державної агенції з питань кіно короткометражний фільм-дебют Пилипа Сотниченка «Технічна перерва» став переможцем конкурсної програми POFF Shorts International Competition Sleepwalkers 21-го Талліннського міжнародного кінофестивалю.

Про це повідомляється на сторінці Держкіно у Facebook.  

Саме у рамках Tallinn Black Nights Film Festival відбулася світова прем’єра стрічки.

Події фільму «Технічна перерва» розгортаються під час технічної перерви у супермаркеті. Вагітна касирка встигає здійснити чергову крадіжку на роботі, реалізувати вкрадене на ринку, втратити надію на материнство і знову зайняти своє робоче місце.

Виробництво стрічки здійснила студія «Віател» у партнерстві з «СУК» та KWA Sound Production за 100% підтримки Держкіно. Продюсер фільму – Валерія Сочивець. Головні ролі у фільмі виконали Ніна Тараруєва та Сергій Горний. Оператор-постановник – Ярема Малащук.

У жовтні цього року «Технічна перерва» отримала нагороду за «Найкращий український фільм» ювілейного міжнародного кінофестивалю короткометражного кіно WIZ-ART.

Нагадуємо, що 21-й Талліннський міжнародний кінофестиваль триватиме до 3-го грудня. У головному конкурсі фестивалю представлений містичний трилер Володимира Тихого «Брама», також створений за підтримки Держкіно.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY