detector.media
16.11.2017 14:22
Продюсерка «Інтера» Наталія Джунь очолила НТН
Продюсерка «Інтера» Наталія Джунь очолила НТН
З 14 листопада Наталія Джунь призначена виконуючим обов'язки генерального директора телеканалу НТН. Також вона залишається за сумісництвом продюсером нових і спеціальних проектів телеканалу «Інтер»

Про це повідомляє прес-служба НТН.

«Нашим спільним завданням буде розвиток телеканалу НТН, який багато років залишається вірним своєму глядачеві. Ми будемо зберігати традиції кінопоказу, адже багатомісячні знакові сучасні серіали український глядач побачив саме на НТН, а так само посилювати власне виробництво, ми знаємо, чого від нас чекає глядач. НТН обов’язково посилить свої позиції на телевізійному ринку», – прокоментувала своє призначення пані Джунь.

За повідомленням прес-служби, Наталія Джунь має 20-річний досвід роботи на телебаченні, з яких 10 років – на керівних посадах. На «Інтері» працювала з такими проектами: концерт «Победа. Одна на всех», святкові концерти до Дня Незалежності, новорічні проекти «Інтера», «Песня года», «Место встречи», «Добрый вечер на "Интере"», «Круче всех», «Время строить».

Як повідомлялось раніше, 29 жовтня на телеканалі стартував недільний випуск програми «Свідок» - програма «Свідок. Агенти» з ведучою Оленою Ткаченко.

Нагадаємо, 18 листопада Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оголосила попередження телеканалу НТН (ТОВ «Телестудія “Служба інформації”») за чергове порушення декомунізаційних норм закону «Про телебачення і радіомовлення».

На фото - Наталія Джунь

Фото: прес-служба НТН

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY