detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
16.11.2017 13:44
«1+1 медіа» проліцензувала свій новий телеканал Paramount Comedy (ДОПОВНЕНО)
«1+1 медіа» проліцензувала свій новий телеканал Paramount Comedy (ДОПОВНЕНО)
16 листопада Національна рада з питань телебачення і радіомовлення вирішила видати ліцензію на супутникове мовлення телеканалу Paramount Comedy – спільного проекту групи «1+1 медіа» та американської корпорації Viacom.

Заяву про видачу ліцензії подало ТОВ «Віжн медіа», яке належить ТОВ «Солюшнс». Кінцевим бенефіціарним власником компанії є генеральний директор холдингу «1+1 медіа» Олександр Ткаченко. Директором ТОВ «Віжн медіа» є Світлана Міщенко – директорка супутникової платформи Viasat (ТОВ «Віжн ТБ»), що входить до складу «1+1 медіа». Нагадаємо, що ТОВ «Солюшнс» є власником ТОВ «Віжн ТБ» і Олександр Ткаченко є кінцевим бенефіціаром супутникової платформи Viasat.

Генеральний продюсер Оксана Петришин розповіла, що Paramount Comedy – це спільний проект «1+1 медіа» та Viacom, українська версія міжнародного розважального телеканалу Comedy Central компанії Viacom. В його ефірі буде 50% унікального контенту, який наразі можна побачити тільки в інтернеті. Запуститися телеканал планує вже через кілька днів або тижнів. На запитання про мову програм пані Петришин відповіла: «Ми робимо все, щоб у нас було 100% української мови».

Телеканал мовитиме із супутника Astra 4A у кодованому вигляді та буде розповсюджуватися в мережах провайдерів платного телебачення.

Програмна концепція Paramount Comedy передбачає 12 годин національного продукту (у тому числі 1 година передач власного виробництва) і 12 годин іноземного продукту. Формат мовника – розважальний кіноканал. В ефірі буде не менше 12 годин на добу фільмопоказу та 3 години 36 хвилин розважальних передач.

Прес-служба «1+1 медіа» повідомила, що група придбала ліцензію Viacom на запуск в Україні й отримала право на контент мовника. В ефірі телеканалу будуть американські серіали, дубльовані українською: «Друзі / Friends», «Теорія великого вибуху / The Bing Bang Theory», «Як я зустрів вашу маму / How I met your mother», «Американська сімейка / Modern Family», «Новенька / New Girl», «2 дівчини без копійчини / 2 Broke Girls», «Спільнота / Community», «Останній справжній чоловік / Last Man Standing», «Південий парк / South Park».

Paramount Comedy розрахований на широку аудиторію: чоловіки й жінки віком 18-40 у містах 50+, молоді, активні, позитивно налаштовані, з чудовим почуттям гумору та придатний для сімейного перегляду. 

Нагадаємо, в серпні в інтерв’ю «Детектору медіа» виконавчий директор групи «1+1 медіа» Ярослав Пахольчук розповів, що група веде майже рік розмову з одним із мейджорів про запуск популярного розважального каналу: «Планувався запуск ще наприкінці минулого року, але його було перенесено через законодавчі зміни, зокрема ухвалення закону про мовні квоти. Ми дуже хочемо запустити цей канал у цьому році. Як тільки підпишемо протокол чи договір із мейджором, ми одразу повідомимо. Це буде спільний проект. По бренду ми ще думаємо. Можливо, бренд буде міжнародним, а наповнення буде змішаним».

У жовтні стало відомо, що «1+1 медіа» готується до запуску української адаптації міжнародного телеканалу американських комедійних серіалів Paramount Comedy. 3 жовтня телеканал з'явився на супутнику Astra 4A. Мовник піднімає сигнал через аплінк «1+1 медіа» в кодованому вигляді (кодування Verimatrix). Група публічно поки не коментувала цей лонч.

На початку листопада Ярослав Пахольчук анонсував, що у 2018 році в дистрибуційному портфелі групи «1+1 медіа» з’являться два нові платні серіальні телеканали. Жодних деталей про ці телеканали він не розкрив.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY