detector.media
Лілія Молодецька
«Детектор медіа»
15.11.2017 19:40
Тетяна Гнєдаш підтвердила, що її співпраця із каналом «Україна» триватиме надалі
Тетяна Гнєдаш підтвердила, що її співпраця із каналом «Україна» триватиме надалі
Відома українська продюсерка і сценаристка Тетяна Гнєдаш заявила, що продовжуватиме надалі співпрацю із каналами холдингу «Медіа Група Україна».

Про це вона повідомила у коментарі «Детектору медіа».

Раніше телерадіокомпанія «Україна» заявила про зменшення потреби виробництва так званих «довгих», тобто багатосерійних горизонтальних серіалів (телероманів).

«4 роки тому "Медіа Група Україна" спільними зусиллями з Тетяною Гнєдаш створила компанію "Фронт Сінема". Компанія спеціалізувалася на виробництві довгих серіалів. Канал "Україна" виступав в ролі замовника і гарантував щорічний обсяг замовлення. Останнім часом потреба в довгих серіалах в сітці каналу знижується. Тому ми прийняли рішення реорганізувати "Фронт Сінема"», - йдеться у повідомленні прес-служби телерадіокомпанії.

При цьому ТРК «Україна» заявляє, що канал продовжить співпрацю з Тетяною Гнєдаш. «Просто ми переходимо на ринкову модель виробництва в рамках потреб каналу як довгих, так і коротких серіалів», -  зазначає прес-служба.

Тетяна Гнєдаш підтвердила: «Інформація про те, що канал "Україна" зменшує обсяги виробництва довгих горизонтальних серіалів відповідає дійсності».

«Оскільки компанія "Фронт Сінема" створювалася, насамперед, під виробництво 100-серійних горизонтальних історій (з відповідним оснащенням), у наступному році на неї чекає реорганізація і переформатування», - розповіла вона «Детектору медіа».

За словами Тетяни Гнєдаш, вона працювати як для каналів холдингу «Медіа Група Україна» (МГУ), так і для інших телеканалів.

«Щодо моєї співпраці з каналом Україна - вона триває вже, майже, дев’ять років і триватиме надалі. Тож, до зустрічі в ефірі каналів МГУ та інших телевізійних каналів України», - зазначила вона.

Нагадаємо, 5 травня стартували зйомки україномовної мелодрами «Обручка з рубіном» власного виробництва каналу «Україна» за сценарієм Тетяни Гнєдаш. Прем’єра стрічки відбудеться в ефірі каналу в осінньому сезоні.

Також за сценарієм пані Гнєдаш телеканал «Україна» розпочав зйомки 20-серійної мелодрами «Місто закоханих».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY