detector.media
Детектор медіа
15.11.2017 14:13
Героїню реаліті «Пацанки. Нове життя» примусили завагітніти
Героїню реаліті «Пацанки. Нове життя» примусили завагітніти
Людмила Понзель покрасувалася округлим животом на вулиці

На Новому каналі триває проект «Пацанки. Нове життя», в якому учасниці першого сезону реаліті «Від пацанки до панянки» шукають роботу, кохання і самих себе у дорослому житті. Наставник учасниць – Олексій Гончаренко – в якийсь момент зрозумів, що дівчата негідно витрачають шанс, який їм надали, та зовсім невідповідально ставляться до свого життя. Тож дав «пацанкам» специфічні завдання, від яких ті мали б «протверезіти»: доручив їм прибирання в каналізації.

«Дно – не для мене, – заявила після покарання Юля Чайка. – Звісно, велике місто красивіше зверху, ніж у каналізації. Нам дають таку хату, катають у лімузинах, купують дорогі речі, а ми цього не цінуємо».

«Хоч що б ти зробив, за все будеш відповідати, – підсумовує Галя Полудневич. – Одним словом, я до кінця життя пам’ятатиму це покарання».

Аби закріпити виховальний ефект Гончаренко дав кожній з учасниць ще й окреме завдання. Приміром, Людмила Понзель мала зняти гострий соціальний ролик про безпритульних, ще й самій в ньому знятися.  Дівчина на один день перетворилася на вагітну. Вона вигадала історію, що чоловік побив і вигнав їх із ненародженою дитиною з дому. Саме тому вона змушена жебракувати. Для правдивості експерименту підклала великий живіт і намалювала під оком синець. Але замість допомогти грошима, люди впізнавали Понзель і просили з нею сфотографуватись.

Напевно, творці шоу сподіваються, що все це якось вплине на «пацанок». Але щось поки що вони не дуже виправилися, навіть після Школи леді.

Фото: прес-служба Нового каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY