detector.media
15.11.2017 09:05
Помер журналіст, публіцист, документаліст Владислав Проненко
Помер журналіст, публіцист, документаліст Владислав Проненко
Пішов із життя на 57-му році харківський публіцист, документаліст, перший кореспондент «Радіо Свобода» у східному регіоні за часів Незалежності України Владислав Проненко

Про це повідомляє «Радіо Свобода» з посиланням на колег журналіста.

«Вочевидь, Владислав помер кілька днів тому. Ми постійно з ним зідзвонювалися, спілкувалися. Але практично тиждень тому він перестав відповідати на телефонні дзвінки мої та колег. Ми інтуїтивно відчули, що щось не так, і поїхали до дому Проненка. На жаль, він уже був не живим», – розповідає товариш і колега Владислава Роман Черемський.

За словами журналіста, пан Проненко завжди під час спілкування зі слухачами журналістських курсів згадував про роботу в українській службі «Радіо Свобода», де пропрацював з 1991 по 2000 рік.

За повідомленням видання, Владислав Проненко є засновником і першим головним редактором загальноукраїнського громадсько-політичного та культурно-релігійного двотижневика «Український простір».

Крім того пан Проненко є лауреатом премії ім. Василя Симоненка в галузі журналістики.

За повідомленням «Радіо Свобода», останнім часом пан Проненко разом із творчою групою «Мальва ТВ» працював над низкою документальних фільмів «Східний фронт", що розповідав про мужність українських військових і бої на Донбасі.

Фото: snip.net.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY