detector.media
14.11.2017 14:45
«Україна» спростовує інформацію про припинення співробітництва з Тетяною Гнєдаш
«Україна» спростовує інформацію про припинення співробітництва з Тетяною Гнєдаш
Телерадіокомпанія «Україна» повідомляє, що переходить у співпраці із продюсеркою, сценаристкою Тетяною Гнєдаш, яка раніше розробляла проекти на замовлення каналу, на ринкову модель виробництва.

Про це йдеться у відповідь на запит «Детектора медіа», який раніше отримав із власних джерел інформацію про припинення співпраці каналу «Україна» із Тетяною Гнєдаш.

Телерадіокомпанія «Україна» пов’язує зміни у відносинах із сценаристкою зменшенням потреб каналу у так званих «довгих», тобто багатосерійних горизонтальних серіалах (телероманах).

«4 роки тому "Медіа Група Україна" спільними зусиллями з Тетяною Гнєдаш створила компанію "Фронт Сінема". Компанія спеціалізувалася на виробництві довгих серіалів. Канал "Україна" виступав в ролі замовника і гарантував щорічний обсяг замовлення. Останнім часом потреба в довгих серіалах в сітці каналу знижується. Тому ми прийняли рішення реорганізувати "Фронт Сінема"», - йдеться у повідомленні прес-служби.

При цьому ТРК «Україна» заявляє, що канал продовжить співпрацю з Тетяною Гнєдаш.

«Просто ми переходимо на ринкову модель виробництва в рамках потреб каналу як довгих, так і коротких серіалів», -  зазначає прес-служба.

Також прес-служба підкреслила, що це вся інформація, яку канал «Україна» може повідомити з цього приводу на даний момент.

Нагадаємо, 5 травня стартували зйомки україномовної мелодрами «Обручка з рубіном» власного виробництва каналу «Україна» за сценарієм Тетяни Гнєдаш. Прем’єра стрічки відбудеться в ефірі каналу в новому осінньому сезоні.

Також за сценарієм пані Гнєдаш телеканал «Україна» розпочав зйомки 20-серійної мелодрами «Місто закоханих».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY