detector.media
14.11.2017 12:08
У грудні «Інтер» покаже новий детективний серіал виробництва Accel Time Production
У грудні «Інтер» покаже новий детективний серіал виробництва Accel Time Production
Продакшн-студія Accel Time Production завершила зйомки нового серіалу «Той, хто не спить» для телеканалу «Інтер». Прем’єра відбудеться у грудні 2017 року

Про це повідомляє прес-служба «Інтера».

«Той, хто не спить» – детектив з елементами наукової фантастики про команду приватних детективів, які розслідують «незвичні справи».

«Серіал унікальний яскравістю і самобутністю історії, – розповів режисер Євген Баранов. – Такого роду драматургічного матеріалу за останній час в нашому телепросторі я не зустрічав. У сюжеті сплетені кілька жанрів: і детектив, і фантастика, і драма. У кожній серії детективи розслідують якусь заплутану справу. Але історії деяких персонажів проходять через весь серіал і перетинаються не тільки на побутовому рівні, а й на метафізичному».

Головні ролі виконали: Кирило Дицевич, Олег Савкін, Олеся Фаттахова, Олександр Яцко, Ірина Мельник, Федір Гуринець. У релізі зазначено, що більшість трюків актори виконували самостійно.

«У нашому світі стільки фантастики, що іноді дивуєшся, чому ми її не помічаємо? – розказав автор сценарію Андрій Соколовський. – Коли ми з продюсером задумували цю історію, вирішили: чому б не звернути увагу глядача на ті дивовижні моменти, які оточують нас і з якими ми так звикли, що перестали їм дивуватися?».

Як повідомляє «Інтер», зйомки серіалу проходили в Києві і тривали дев’ять місяців.  Прем’єра нового серіалу відбудеться на телеканалі «Інтер» у грудні.

Нагадаємо, з 10 листопада щоп'ятниці та щосуботи о 22:00 «Інтер» покаже серіали останніх років виробництва Франції, Німеччини, Італії та інших країн.

Фото: прес-служба "Інтера"

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY