detector.media
13.11.2017 17:37
«Інтер» оголосив дату старту реаліті-шоу «Час будувати» (ВІДЕО)
«Інтер» оголосив дату старту реаліті-шоу «Час будувати» (ВІДЕО)
2 грудня на «Інтері» стартує реаліті-шоу «Час будувати» з ведучою Оксаною Марченко. Глядачі побачать історію чотирьох сімей, житлові умови яких кардинально зміняться.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Ганна Безлюдна, керівниця Inter Media Group, заявила, що вибору сімей для участі в проекті передувала серйозна пошукова редакторська робота.

«Це форматна історія, всі умови чітко прописані. Наші герої - люди, які дуже потребують, і при цьому - другий параметр - вони дуже гідні: є прикладом, зразком для наслідування і є просто шанованими і улюбленими людьми для сусідів, родичів. Вони здатні щось створювати, самі здатні допомагати, але в силу різних обставин їх життя склалося так, що житлові умови у них жахливі або вони взагалі можуть опинитися на вулиці. Ми починаємо цей проект з чотирьох сімей, вони безальтернативно потребують допомоги і вони безальтернативно її гідні», - сказала вона.

Ольга із Закарпаття в 14 років була змушена стати «мамою» для двох своїх молодших братів і сестри. Це сталося сім років тому. Щоб прогодувати сім'ю, Оля миє посуд і прибирає в сільському кафе. Велика частина зароблених грошей іде на ремонт старого будинку, в якому всього дві кімнати, відсутні газ і вода, до того ж руйнується фундамент.

Павло з Дніпропетровської області в 24 роки втратив дуже близьку людину і сам став інвалідом. Він заново навчився ходити, отримав три вищі освіти, домігся успіхів у спорті, став чоловіком і батьком. Сім'я тулиться в старому будинку без зручностей. Павло в першу чергу мріє не про поліпшення власних житлових умов, а про створення центру реабілітації для людей з обмеженими можливостями.

Мрії Олени з Київської області про благополучне життя зруйнувалися шість років тому через трагічної події. Вона залишилася одна з чотирма дітьми в недобудованому будинку з невиплаченим кредитом. Працюючи на двох роботах, жінка невзмозі погасити борг, її сім'я буквально може опинитися на вулиці.

Зоя з Житомирської області та її п'ятеро дітей залишилися без даху над головою. З весни діти живуть в теплиці, а сама жінка ночує під відкритим небом. Зоя працює по 12 годин на добу на хлібозаводі, але грошей вистачає лише на їжу.

«Я б нікому не побажала долі наших героїв. Кожен з учасників пережив життєву драму. Але всіх їх об'єднує не тільки це. Всі наші герої зберегли любов, взаємовиручку, підтримку всередині сім'ї. Їх об'єднує якась незламність. Це люди, з яких потрібно брати приклад», - сказала ведуча проекту Оксана Марченко.

Мрії героїв допоможе реалізувати команда реаліті-шоу і сотні добровольців, небайдужих людей зі всієї України. До будівництва приєднаються навіть українські зірки.

Нагадаємо, телеканал «Інтер» готується до прем’єри нового проекту – адаптації американського формату Extreme Makeover: Home Edition, який називатиметься «Час будувати». Його ведучою стала Оксана Марченко.

Про те, що Оксана Марченко готує новий проект на телеканалі «Інтер» стало відомо ще у липні цього року. Пізніше керівник Inter Media Group зізналася, що ініціатором виробництва проекту «Час будувати» стала саме Оксана.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY