detector.media
12.11.2017 16:15
Охочі зможуть взяти участь у кастингу ведучих «Орла і решки»
Охочі зможуть взяти участь у кастингу ведучих  «Орла і решки»
19 листопада в рамках Форуму креативних індустрій в НСК «Олімпійський» у Києві відбудеться кастинг ведучих тревел-шоу «Орел і решка», яке виробляється студією TeenSpirit і виходить на каналі «Інтер».

Про це йдеться в оголошенні на сторінці програми у Facebook.

Для участі в кастингу запрошують чоловіків або жінок віком від 20 до 35 років.

Аби потрапити на форум, необхідно придбати квиток. Після цього охочі взяти участь у кастингу повинні відшукати баннер шоу, де їх буде чекати продюсер.

Кастинг проходитиме увесь день 19 листопада c 10.00 до 20.00, без перерви на обід.

Нагадаємо, у 15-му сезоні в шоу «Орел і решка», який стартував у серпні, з'явилась нова ведуча. Замість Лесі Нікітюк програму веде в парі з Регіною Тодоренко телеведуча, продюсер і діджей Наталі Неведрова.

У листопаді вкотре у деяких ЗМІ з’явилася інформація, що Регіна Тодоренко залишає тревел-шоу «Орел і решка». Минулого разу чутки були пов’язані з інтерв’ю, в якому телеведуча буцімто розкрила таємниці «золотої картки» проекту, через що генеральна продюсерка Teenspirit Studio Нателла Крапівіна припустила, що Тодоренко може бути звільнено. Цього разу в мережі з’явилися матеріали, в яких йдеться, що телеведуча по закінченні цього сезону припинить роботу в проекті за власною ініціативою. Зокрема ця інформація є на російському сайті Star hit та у російському Elle. Журналісти посилаються на інсайдерів з російського телеканалу «Пятница!».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY