detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
09.11.2017 11:39
Нацрада призначила представників у Криму та Київській області
Нацрада призначила представників у Криму та Київській області
9 листопада Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила своїх представників в Автономній Республіці Крим і Севастополі та в Київській області.

Представником Нацради в Криму стала черкащанка Тетяна Ящук. Вона була єдиним претендентом у конкурсі на цю посаду. Пані Ящук має вищу освіту (Уманський державний педагогічний інститут та Академія державного управління), 16 років стажу роботи, у тому числі 8,5 років деражвної служби. Працювала редактором і старшим редактором Черкаської ОДТРК, була провідним спеціалістом секретаріату представника Нацради в Черкаській області, з вересня 2016 року працює в ТОВ «Сфера-плюс». Конкурсна комісія Нацради рекомендувала призначити її на посаду, і члени Нацради одноголосно підтримали це рішення.

Голова Нацради Юрій Артеменко нагадав, що посада представника Нацради в Криму і Севастополі тривалий час була вакантною. Але нині, на його думку «політично правильно і професійно доцільно» відновити цю посаду, оскільки мовлення на Крим відновлюється. Зараз на Крим мовлять три телеканали і три радіостанції, тож представнику є кого моніторити і перевіряти, додав член Нацради Сергій Костинський.

Представником Нацради в Київській області став Михайло Ревенко. Він теж був єдиним претендентом у конкурсі на посаду. Пан Ревенко має вищу освіту (Київський державний університет), 41 рік стажу роботи, з них 35 років державної служби, має звання заслуженого журналіста України. Працював у системі Держтелерадіо, в Національній телекомпанії України, з 2006 року працює в апараті Нацради, остання його посада – головний спеціаліст відділу організації роботи представників Нацради. Його теж рекомендувала призначити конкурсна комісія, і члени Нацради одноголосно підтримали його кандидатуру.

Нагадаємо, посада представника Нацради в Київській області була вакантною з вересня 2016 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY