detector.media
Детектор медіа
09.11.2017 11:31
14 листопада Детектор медіа презентує результати дослідження інформаційного споживання населення Сходу України
ГО «Детектор медіа» презентує результати якісного соціологічного дослідження інформаційного споживання, потреб та поглядів населення підконтрольних Україні частин Донецької та Луганської областей.

14 листопада 2017 року, з 14:00 до 16:00 в HUB 4.0 (Конференц-зал «Evolution»), провулок Ярославський, 1/3.

 

Дослідження було проведене в липні-серпні 2017 року і охопило 173 респонденти з 9 населених пунктів Донецької та Луганської областей. Воно мало якісний характер (фокус-групи та глибинні інтерв’ю з елементами включеного спостереження), що дозволило більш глибоко зрозуміти, як саме громадяни споживають інформацію; як обирають джерела інформації, які мають критерії достовірності; які потреби, емоції, стереотипи впливають на сприйняття ними інформації; як громадяни ставляться до медіа, до урядової комунікації щодо Сходу України тощо.

Отримані дані дозволяють по-новому поглянути на проблеми медіа в Україні, а також на підходи до комунікації з мешканцями Сходу України, які застосовують уряд та неурядові організації.

Звіт за результатами дослідження презентуватимуть:

 

Бажана попередня акредитація у Юлі Зелінської за тел. 098 446 6195 або zelin.tk@gmail.com.

Дослідження проведене за спільної фінансової підтримки Національного фонду підтримки демократії (National Endowment for Democracy), а також Міжнародного вишеградського фонду (International Visegrad Fund) та Уряду Нідерландів. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY