detector.media
08.11.2017 12:18
На каналі «Інтер» стартує прем'єрна лінійка іноземних фільмів «Сильні серіали»
На каналі «Інтер» стартує прем'єрна лінійка іноземних фільмів «Сильні серіали»
З 10 листопада щоп'ятниці та щосуботи о 22:00 в ефірі «Інтера» - серіали останніх років виробництва Франції, Німеччини, Італії та інших країн.

Про це повідомляє в прес-служба каналу «Інтер».  

Відкриває нову серіальну лінійку прем'єра 8-серійної німецької шпигунської драми «Німеччина-83» (оригінальна назва - Deutschland 83), приурочена до річниці падіння Берлінської стіни.

У головних ролях - Йонас Ней, Марія Шрадер і Ульріх Нетен. Фільм заснований на реальних подіях і розповідає про 24-річного шпигуна, надісланого зі спеціальною місією зі Східної Німеччини в Західну. Дія телефільму відбувається на початку 80-х років. «Холодна війна» в розпалі, і протистояння двох наддержав - США і СРСР - цілком може перерости в збройний конфлікт. Але поки все обмежується прихованою війною спецслужб, що торкнулася в тому числі і Німеччини, розділеної після закінчення Другої світової війни на дві частини - НДР і ФРН. Очікується введення американського озброєння в Західну Німеччину. Східна Німеччина - в бойовій готовності. Вихідця з НДР, 24-річного Мартіна Роха, вербують в агенти Штазі і відправляють в ФРН. Він розпочинає військову службу. Під виглядом обер-лейтенанта Моріца Штамма стає ад'ютантом генерала Едель і швидко отримує доступ до надсекретних документів.

Хлопець потрапляє в новий світ, в якому поряд з таємницями і інтригами стикається з небаченими раніше досягненнями цивілізації. Мартін навіть не здогадується, що саме йому судилося врятувати світ і запобігти помилці, яка може привести до початку ядерної війни.

Також в рамках лінійки «Сильні серіали» «Інтер» покаже одразу три сезони пригодницького серіалу «Бюро легенд» (оригінальна назва - Le Bureau des Légendes). Головну роль в стрічці зіграв відомий актор Матьє Кассовіц («П'ятий елемент», «Амелі», «Мюнхен»). Його герой - агент французької розвідки Малотрю - після успішного завдання повертається на батьківщину з Сирії, де провів останні шість років, працюючи під прикриттям. Всупереч інструкціям і процедурі він не повертає собі справжнє ім'я і особистість, а продовжує жити чужим життям.

У 2016 році «Бюро легенд» визнали найкращим французьким серіалом. Його режисер, сценарист і продюсер Ерік Рошан - володар безлічі європейських кінонагород, в тому числі премій «Сезар» і «Золотий лев».

Також глядачі «Інтера» побачать прем'єру 10-серійної гучної драми «Молодий тато» (оригінальна назва - The Young Pope) з Джудом Лоу і Дайан Кітон в головних ролях. Картину зняв Паоло Соррентіно, якого називають найуспішнішим італійським режисером з часів Федеріко Фелліні.

Серіал розповідає про 47-річного кардинала Ленні Белардо, який став одним з наймолодших в історії пап - Пієм XIII. Обійняти посаду глави католицької церкви він зміг завдяки інтригам досвідчених кардиналів з протиборчих кланів. Вони обрали Ленні як компромісну фігуру, щоб маніпулювати молодим і без зв'язків у Ватикані новообраним Папою Римським. Але все вийшло зовсім не так, як планувалося...

«Сильні серіали» на телеканалі «Інтер» - по п'ятницях і суботах о 22:00.

Як повідомляв «Детектор медіа», 2 листопада Національна рада з питань телебачення і радіомовлення переоформила ефірні, цифрову та супутникову ліцензії телеканалу «Інтер» у зв’язку зі зміною керівника, складу пов’язаних осіб і програмної концепції.

Програмна концепція телеканалу «Інтер» стала різною для будніх і для вихідних днів. Формат залишився інформаційно-просвітницьким з фільмопоказом, але змінився жанровий розподіл програм.

Керівник регіональної служби медіагрупи Inter Media Group Олександр Кравцов пояснив, що зміни програмної концепції пов'язані з вимогами законодавства. «За останній час в Україні було прийнято багато законів, відповідно до яких ми маємо коригувати й свою концепцію», - сказав він.

Нагадаємо, що програмна концепція «Інтера» востаннє змінювалася у вересні 2014 року. Тоді «Інтер» зменшив майже на дві години обсяг програм власного виробництва. Формат каналу змінився з розважально-інформаційного з фільмопоказом на інформаційно-просвітницький з фільмопоказом. Канал збільшив обсяг інформаційно-аналітичних та публіцистичних програм, а також фільмопоказу, але зменшив обсяг розважальних і музичних, дитячих програм, а також відмовився від культурно-мистецьких програм.

13 жовтня 2017 року набув чинності закон, який запроваджує мовні квоти на телебаченніпроти якого виступала «Інтер медіа груп». Протягом першого року (до 13 жовтня 2018 року) діє перехідний період: передачі власного виробництва, а також національний аудіовізуальний продукт будуть зараховуватися до частки передач, виконаних державною мовою, незалежно від фактичної мови цих передач. Озвучуватися або дублюватися українською мовою в межах квот мають фільми і передачі, які не є національним аудіовізуальним продуктом.

Крім мовних квот, цей закон вніс іще одну зміну до закону «Про телебачення і радіомовлення». А саме – поширив обов’язкові квоти європейського та українського продукту на супутникові телеканали.

Нагадаємо, що 31 серпня 2017 року Нацрада оголосила попередження чотирьом телеканалам групи «Інтер» – «Інтер», НТН, «Піксель» та «Ентер-фільм» – за недотримання квоти європейського та українського продукту. «Інтер медіа груп» назвала це рішення Нацради необґрунтованим та заявила про готовність доводити свою рацію в суді.

На фото: кадр з фільму «Бюро легенд»

Фото: канал «Інтер» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY