detector.media
07.11.2017 14:03
Стала відома дата прем'єри серіалу «Село на мільйон-2» на телеканалі «1+1»
Стала відома дата прем'єри серіалу «Село на мільйон-2» на телеканалі «1+1»
Прем'єра другого сезону комедійного серіалу «Село на мільйон» про пригоди кузенів Каті, Колі і Тимура, що претендують на спадщину від дідуся в розмірі мільйон євро, відбудеться на каналі «1 + 1» 20 листопада.

Про це «Детектору медіа» повідомили в прес-службі «1+1».

У другому сезоні глядачі дізнаються, чи відбудеться весілля Каті (Анна Кошмал) і Діми (Дмитро Сова), які перешкоди чекають героїв на шляху до кохання, а також що виявиться дорожчим для них - мільйон євро чи почуття. Крім того, у нових серіях серіалу «Село на мільйон» глядачі побачать, чи зможе Тимур (Костянтин Войтенко) змиритися з місцевими традиціями і знайти свою долю.

«Ми з великою теплотою ставимося до цього проекту на каналі «1+1». Випускати по сезону на рік для нашого ринку поки - великий виклик, команди і каналу, і «1+1 Продакшн» працювали на всіх етапах в ударному режимі. Ми сподіваємось, що нам вдалося відродити найкраще з першого сезону і надати романтичної пікантності у новому раунді пригод героїв», - говорить головний продюсер серіалів та фільмів «1+1» Олена Васільєва.

Головні ролі в серіалі «Село на мільйон» виконали Анна Кошмал, Євген Капорін, Дмитро Сова, Костянтин Войтенко, Анатолій Хостікоєв, Наталя Сумська, Юрій Горбунов та ін. Продюсери серіалу - Олександр Ткаченко, Олена Васільєва, Вікторія Лєзіна. Режисером картини виступив Бата Недич, оператором-постановником - Володимир Гуєвський, креативним продюсером і головним автором - Ярослав Стень. Виробництво - «1+1 Продакшн».

Анна Кошмал і Дмитро Сова

Анна Кошмал, Наталка Денисенко, Катерина Вишня

«Я дуже радий, що глядачі нарешті зможуть побачити продовження серіалу «Село на мільйон», адже в першому сезоні була певна недомовленість, і ті, хто переживав за долю наших героїв, особливо чекали нові серії. Серіал «Село на мільйон» повернув нашу команду в безтурботні часи, коли нас малих відправляли до бабусі на літні канікули, і ми байдикували там три місяці. На майданчику члени команди часто згадували про своє дитинство, ділилися історіями, і це допомагало нам реалістичніше грати сцени з серіалу. Сподіваюся, що другий сезон принесе глядачам задоволення не менше, ніж перший», - коментує креативний продюсер проекту Ярослав Стень.

Минулого року комедія «Село на мільйон» стала найбільш рейтинговим серіалом осені на українському телебаченні, нагадується в повідомленні. Прем'єра серіалу пройшла з рекордними показниками телеперегляду: рейтинг по аудиторії 18-54 (вся Україна) склав 8,2%, частка - 19,9%, за аудиторією 18-54 (50К +) серіал пройшов з рейтингом 5,7% і часткою 16,0%. Таким чином, середня частка основного показу серіалу склала 13,4% (вся Україна) і 10,7% (50К +), рейтинг - 5,2% і 3,7% відповідно.

Бата Недич

Довідка

«Село на мільйон» - адаптація хорватського формату «Kud Puklo Da Puklo». За сюжетом серіалу троє кузенів Катя, Коля і Тимур отримують у спадок від свого дідуся Юхима Кибця мільйон євро, але з однією умовою: вони повинні переїхати зі Львова, Миколаєва та Києва в село на Західній Україні і прожити там рік, не залишаючи його більше ніж на 24 години. Якщо ніхто із спадкоємців не зможе протриматися в селі весь цей час, гроші перейдуть громаді в розпорядження сільського голови Івана. Дізнавшись про це, його опонент Гарбуз розпочинає ще активніше боротися за владу, намагаючись різними способами відтягнути у Івана голоси членів сільради.

Фото: «1+1»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY