detector.media
07.11.2017 11:16
9 листопада – презентація львівської серії ретророманів Андрія Кокотюхи
9 листопада – презентація львівської серії ретророманів Андрія Кокотюхи
9 листопада о 19:00 в столичному Довженко книги.кава.кіно (вул. Васильківська, 1) відбудеться презентація львівської серії ретророманів відомого українського письменника Андрія Кокотюхи.

Андрій Кокотюха – письменник, сценарист, журналіст. У його творчому доробку вже 63 книги. За його романами знімають художні фільми. Кілька років поспіль входить до топ-10 авторів, чиї твори є лідерами продажів в Україні.

З ініціативи видавництва «Фоліо» та за підтримки львівської мерії Андрій Кокотюха взявся за створення літературного проекту – семикнижжя детективів у стилі ретро.

Світ побачили вже сім книжок із циклу: «Адвокат із Личаківської», «Привид із Валової», «Автомобіль із Пекарської», «Різник із Городоцької», «Коханка з площі Ринок», «Втікач із Бригідок» та «Офіцер із Стрийського парку». Це серія, яка розповідає десятирічну історію із життя героїв.

Також у Львові, кінокомпанія MKK film service («МКК фільм сервіс») зняла тизер до художнього фільму режисера Зази Буадзе «Адвокат із міста Лева» за першим ретророманом зі львівського циклу Андрія Кокотюхи.

Фото: CUT Insight

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY