detector.media
06.11.2017 15:02
У конкурсі на стипендію «Радіо Свобода» перемогла журналістка з Черкащини Наталія Патрікєєва
У конкурсі на стипендію «Радіо Свобода» перемогла журналістка з Черкащини Наталія Патрікєєва
Стипендія дає переможцеві можливість розробляти текстові і мультимедійні матеріали, допоможе поглибити журналістські знання, розвинути навички і познайомитися з принципами функціонування незалежних ЗМІ. Передбачено також стажування у штаб-квартирі «Радіо Свобода» у Празі.

У конкурсі на стипендіальну програму «Радіо Свобода» Regional Reporting Fellowship перемогла журналістка з Черкаської області Наталія Патрікєєва.

Про це повідомляє «Радіо Свобода» .

За умовами стипендії, переможниця наступні вісім місяців працюватиме у київському бюро «Радіо Свобода».

Останній рік Наталія жила у Києві і працювала на сайті «Доступ до правди», що спеціалізується на висвітленні доступу до публічної інформації в Україні.

До цього вона створювала власну програму радіорепортажів на онлайн-радіостанції Urban Space Radio у Львові, паралельно співпрацюючи із загальнонаціональними виданнями як журналіст-фрілансер.

Конкурс на стипендію Regional Reporting Fellowship program оголошується четвертий рік поспіль. Ця ініціатива Радіо Вільна Європа/Радіо Свобода спрямована на підтримку незалежних ЗМІ в Україні, Вірменії, Білорусі й Молдові.

Першим стипендіатом став одеський журналіст Михайло Штекель, наступного року у конкурсі перемогла журналістка з Одещини Ольга Комарова. Минулорічною переможницею була Вікторія Жуган.

Фото: «Радіо Свобода»

Нагадаємо, у березні сайт «Доступ до правди» повідомляв про запуск серії публікацій про розпорядників публічної інформації «Хто відповідає на наші запити?». Керівником проекту була журналістка сайту Наталія Патрікєєва.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY