detector.media
02.11.2017 13:17
Агенція УНІАН запустила мобільний додаток про погоду
Агенція УНІАН запустила мобільний додаток про погоду
У рамках сервісу «Погода УНІАН» запущено мобільний додаток, який показує прогноз погоди на 30 днів у 120 тисячах міст в усьому світі.

Про це повідомила «Детектору медіа» прес-служба Групи 1+1 медіа.

У додатку «Погода УНІАН», крім точного прогнозу погоди, розробники об'єднали метеопрогноз на заданих автомобільних маршрутах, інформацію про погоду на популярних українських курортах та відстеження метеозведень в обраних містах. Таким чином, користувачі сервісу завжди знатимуть, в яких містах в конкретний уїк-енд хороша погода, і яким шляхом туди найкраще доїхати.

Власників автомобілів сервіс попередить про небезпечні та аварійні ділянки дороги при плануванні поїздок, а також про зливи, ожеледицю, туман та інші природні сюрпризи.

У розділі «Погода на курортах» зібрана інформація про популярні українські гірські і пляжні місця відпочинку - від Закарпаття до Чорного та Азовського морів.

Додаток безкоштовний, і не збирає персональні дані. Єдина інформація, що запитується у користувача - місце розташування. Програма розроблена для пристроїв Android, починаючи з версії 5.01 та IOS 10. Над проектом працював департамент 1+1 Digital.

Додаток «Погода УНІАН» вже є в онлайн-магазинах Google Play і App Store російською та українською мовами.

Нагадаємо, раніше УНІАН запустив погодний сервіс і оновив сайт інформаційного агентства.

Фото: Погода УНІАН

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY