detector.media
01.11.2017 19:13
Частина ЗМІ не змогла потрапити до зали суду, де розглядають справу сина Авакова (ВІДЕО)
Частина ЗМІ не змогла потрапити до зали суду, де розглядають справу сина  Авакова (ВІДЕО)
Увечері 1 листопада частина журналістів та телеоператорів не змогла потрапити до зали Солом‘янського райсуду Києва, де обирають запобіжний захід Олександру Авакову, сину міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Про це повідомляє «Українська правда».

За словами корреспондента УП, що перебуває на місці події, частина журналістів та операторів залишилася у коридорі суду.

Як повідомляють журналісти, яким вдалося пройти всередину, вільні місця у залі суду позаймали чоловіки у камуфльованій формі, які пройшли у залу через службовий вхід.

Кореспондент «Укрінформу» також повідомляє, що до зали суду пройшла лише частина журналістів, більшість представників ЗМІ залишилась у коридорі.

Суддя у справі - Віталій Українець.

«Укрінформ», «Радіо Свобода», «Громадське ТБ» ведуть онлайн-трасляцію засідання суду.

Як відомо, 1 листопада в Солом’янському районному суді Києва розглядають запобіжний захід підозрюваному у фінансових махінаціях сину голови МВС Олександру Авакову.

1 листопада Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) подала до суду клопотання про обрання запобіжного заходу підозрюваному у фінансових махінаціях сину голови МВС Олександру Авакову.

САП клопоче про арешт для усіх трьох фігурантів «справи рюкзаків» з можливістю внесення застави загальною сумою 14 мільйонів гривень. Для сина Арсена Авакова просять заставу у 5 мільйонів.

31 жовтня НАБУ проводила обшуки у сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександра. Обшуки проводили у справі про можливу розтрату державних коштів при закупівлі рюкзаків для Нацгвардії Міністерством внутрішніх справ України в 2014 році.

Нагадаємо, Апеляційний суд Києва прийняв рішення, що колишній журналіст, народний депутат (БПП) Сергій Лещенко повинен спростувати інформацію про стеження за ним, яке, за словами нардепа, організував міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Фото: Роман Кравець

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY