detector.media
01.11.2017 14:48
«Інтер» покаже серіал про секту
«Інтер» покаже серіал про секту
6 листопада на телеканалі «Інтер» стартує 12-серійна мелодрама «Лінія світла», виробництвом якої займались кінокомпанії Film.ua та Intra Communications Inc

В основі сюжетуісторія родини, яка намагається вирватися з секти, повідомляє прес-служба «Інтера».

У головних ролях знялися: Рина Грішина, Олександр Яцко та Римма Зюбіна.

«Вразливі люди потрапляють під вплив шарлатанів, які під маскою релігійності заманюють, знищують фінансово, морально пригнічують, обманюють, – розповіла про серіал акторка Зюбіна. – Але людина має право сам вибирати для себе віру, стосунки, місце проживання, і це називається – свобода. Моя героїня дуже самовіддано і фанатична в своїй вірі. Вірочка абсолютно впевнена в святості світлого. Не може допустити навіть думки про те, що він не така людина, за яку себе видає. Вона – це добро, світло, але через ревнощі і бажання бути для світлого єдиною здійснює вчинки, в яких потім кається».

Також у серіалі знялися: Марк Дробот, Надія Маркіна, Сергій Дерев’янко, Анастасія Паніна, Юлія Галкіна, Марія Баєва, Наталя Васько.

«Мені сподобалася сама історія, сценарій і моя героїня, тому що цей персонаж кардинально відрізняється від тих, яких я грала останні два роки, – розповіла Рина Грішина. – Моя Варя продовжує вірити людям, незважаючи на те, що її постійно зраджують. Вона особлива, дуже світла. І з такою складною історією. Я давно чекала таку роль».

За повідомленням «Інтера», зйомки серіалу проходили в Києві і в Житомирській області. Зазначено, що під Коростишевим спеціально для зйомок була створена масштабна декорація – поселення громади. Також «Лінію світла» знімали на кіностудії Film.ua, де в одному з павільйонів був побудований будинок лідера секти – Світлого.

Серіал «Лінія світла» «Інтер» показуватиме з понеділка по четвер о 20:40.

Режисер мелодрами – Сергій Крутин.

Автори сценарія: Олена Бойко та Марія Бек

Оператор: Олександр Онопрієнко

Продюсери: Марія Алексєєва, Сергій Каратаєв, Віктор Умнов, Леонід Яновський, Віктор Мирський, Андрій Ризванюк.

Нагадаємо, зйомки мелодрами розпочалися під Києвом у серпні 2016 року.

Як зазначено на сайті Intra Communications, компанія Intra Communications, Inc. (ICI) працює на медіаринку країн СНД і Балтії. Основним напрямком діяльності ICI є дистрибуція телевізійної продукції. Особливу увагу Intra Communications також приділяє російськомовним художнім серіалам, виробництвом яких компанія займається з 2001 року. Уповноваженим агентом Intra Communications, Inc. в Росії є санкт-петербурзьке ТОВ «Інтра фільм». Film.ua з 2011 року знімає серіали спільно з Intra Communications або «Інтра фільм», які позиціонувалися як українсько-російські проекти, наприклад: «Дорога у порожнечу», «Без права на вибір» («Касим»), «Легковажна жінка»«Так далеко, так близько», «Коли минуле попереду», «Контакт», «Коротке слово "ні"».

Фото: прес-служба "Інтера"

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY