detector.media
01.11.2017 13:53
«Готуйся померти»: Соня Кошкіна розповіла, що отримала повідомлення з погрозами
«Готуйся померти»: Соня Кошкіна розповіла, що отримала повідомлення з погрозами
Шеф-редакторці LB.ua Соні Кошкіній 31 жовтня в соцмережі Facebook надійшло особисте повідомлення з погрозами.

Про це Соня Кошкіна написала на своїй сторінці у Facebook.

«Почитала свой Фейсбук. Вечер перестает быть томным», – написала очільниця LB.ua.

«Наступна ціль після Окуєвої – це ти. Готуйся померти і чекай на свою смерть. Кислотою в обличчя», – йдеться у повідомленні, яке вона отримала.

Соня Кошкіна також виклала скріншот повідомлення.

Як повідомляв «Детектор медіа», 8 липня, у свій день народження, Соня Кошкіна на сторінці у Фейсбуці зізналася, що одними з перших її привітали «британські інвестори», яких безпосередньо стосується скандальне будівництво на «Сінному ринку», – з сьомої ранку телефон Кошкіної був атакований великою кількістю дзвінків з невідомих номерів.

«Цель все та же – вывести жертву из себя, свести с ума, создать пожар на флангах, – писала Кошкіна. – Продолжение истории с хакерской атакой на сайт. Которая длится уже неделю. Просто, если в первые дни было очень тяжело, то сейчас для вас – читателей –  она уже незаметна, ведь мы активно работаем. Киберполиция, кстати, тоже».

21 травня 2017 року у Києві невідомі пограбували квартиру батьків шеф-редакторки LB.ua Соні Кошкіної. Кошкіна заявила, що пов’язує цей випадок зі своєю професійною діяльністю, оскільки в цій квартирі вона прописана і припускає, що це могла бути спроба залякати саме її. 

4 липня 2017 року інтернет-портал LB.ua зазнав потужної DDoS-атаки, яка паралізувала його роботу на кілька годин. Шеф-редакторка LB.ua Соня Кошкіна пов’язувала DDoS-атаки з журналістськими розслідуваннями незаконного будівництва в Києві.

Фото: 24 канал 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY