detector.media
Детектор медіа
31.10.2017 17:44
Програми «Слідство ведуть екстрасенси» та «Один за всіх» викликають до суду для допомоги в закритті порталу у потойбічний світ
Програми «Слідство ведуть екстрасенси» та «Один за всіх» викликають до суду для допомоги в закритті порталу у потойбічний світ
Позивач вимагає розробки законопроекту щодо заборони ГМО та випуску телевізійної програми про негативний вплив дошлюбних статевих стосунків батьків на виховання їх дітей.

Незабаром, 28 лютого в Солом’янському районному суді міста Києва відбудеться засідання із доволі специфічної справи. Позивач на ім’я Ігор Дубас подав позов, в якому аж 24 вимоги, серед яких, поміж іншим, є залучення учасників проекту телеканалу СТБ «Слідство ведуть екстрасенси» до закриття порталу у потойбічний світ, який буцімто відкрили відповідачі по справі.

Загалом позов, який було подано ще в серпні цього року, дуже масштабний, хоч його суть на офіційному сайті судової влади України викладається як «Про усунення перешкод у спілкуванні та вихованні дітей». Деталі ж позову можна знайти в Єдиному реєстрі судових рішень. Звичайно, в документі не розголошуються всі деталі справи, але, якщо подивитися на список сторін по справі, можна здогадатися, що відповідачі – дві сестри та їхні батьки, в яких позивач намагається забрати дітей.

Це могла б бути звичайна цивільна справа щодо суперечки щодо здійснення батьківських прав, у якій позивач просить примусово направити відповідачів на судово-медичну експертизу та помістити двох з них в «захід медичного характеру», якби не додаткові вимоги, які висунув позивач.

Зокрема він залучив до позову в якості третіх осіб не тільки органи опіки та піклування, Київську місцеву прокуратуру та Службу Юнівельної Провенції, але й Генеральну Прокуратуру України, Українську Православну Церкву Київської Митрополії та два проекти телеканалу СТБ – «Слідство ведуть екстрасенси» та «Один за всіх».

Позивач звинувачує відповідачів в проведенні окультних обрядів та у відкритті ними порталу у потойбічний світ. Тож окрім питання щодо безпосередньо дітей, він висуває й такі вимоги до держорганів:

А ще у передостанньому пункті заяви позивач просить суд «зобов'язати працівників телепроекту каналу СТБ «Один за всіх» випустити передачу про негативний вплив блуду батьків дошлюбних статевих стосунків на подальше виховання та життя дітей».

До речі, суд не одразу відкрив впровадження, оскільки позивач спочатку сплатив лише один судовий збір, а, за законом, якщо один позов містить декілька немайнових вимог, судовий збір має сплачуватися за кожну з них. Але, очевидно, позивач виправив цей недолік, оскільки вже 11 вересня справа була призначена до розгляду.  

Тож суд таки відбудеться і залишається лише сподіватися, що екстрасенси телеканалу СТБ не підведуть.

Фото: ratatu.com

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY