detector.media
30.10.2017 15:40
Стала відома дата прем’єри комедійного серіаліті про пацанок на Новому каналі
Стала відома дата прем’єри комедійного серіаліті про пацанок на Новому каналі
Учасниці першого сезону реаліті «Від пацанки до панянки» Галя Полудневич, Люда Понзель та Юля Чайка знову з’являться на телеекранах. Дівчата стали героїнями нового комедійного серіаліті «Пацанки. Нове життя». Прем’єра – 7 листопада

Про це «Детектору медіа» повідомили в прес-службі Нового каналу.

«Успіх першого сезону «Від пацанки до панянки» надихнув нас влітку 2016 року на створення ще одного проекту, – каже керівник проекту Юліанна Райцина. – Ми обрали трьох учасниць та відзняли спін-оф «Пацанки. Нове життя». Знову отримавши безліч позитивних відгуків, взялися за роботу над повноцінним серіаліті. У листопаді глядачі Нового каналу побачать аж 24 серії».

Чому саме Галя, Люда та Юля? Автори  проекту сподіваються, що завдяки своїй відкритості та почуттю гумору дівчата знову завоюють прихильність телеглядачів.

«Нам потрібно було обрати дівчат із життєствердним, позитивним мисленням, – говорить генеральний продюсер «Friends Production» Олексій Гончаренко. – Головна фішка «Від пацанки до панянки» – гумор. Вважаю, саме в цьому унікальність нашого реаліті. Ми вирішили слідувати цьому настрою і в серіаліті «Пацанки. Нове життя». Це комедійна, добра і життєва історія».

Життя дівчат у новому триповерховому пентхаусі у центрі столиці відрізняється від життя у Школі леді. Більше жодних наставників, викладачів, психологів… І, головне, – жодного контролю! Тому не дивно, що час від часу до апартаментів пацанок навідуються пожежні та поліцейські.

«Ми маємо план, якому слідуємо, занурюючи героїнь у нове життя, – розповідає Олексій Гончаренко. – У цьому плані багато сюрпризів, розіграшів та провокацій. Та Галя, Юля і Люда про нього не знають. У цьому весь фокус. Наші героїні емоційні й темпераментні. Сподіваємося, що їхні реакції будуть цікаві глядачам, різноманітні та непередбачувані».

До речі, саме Олексій Гончаренко допомагає та направляє дівчат.

«Олексій знає все, що відбувається протягом тижня у дівчат. Оскільки чимало його друзів і колег теж сприяють Галі, Люді та Юлі в реалізації їхніх цілей, і вони дають фідбек, – каже Юліанна Райцина. – На початку чи наприкінці тижня Олексій зустрічається з пацанками, вказує на помилки та слухає їхні побажання. Дівчата навіть називають його Геннадійович або Хрещена фея».

Дівчата ставлять перед собою амбіційні та важкодосяжні цілі. Галя, наприклад, хоче стати бізнес-леді, Люда – вдало вийти заміж, а Юля – нарешті позбутися алкогольної залежності. Творці проекту нададуть усі можливості, та чи скористаються ними дівчата?

«У кожної – різні цілі, тому між собою Галя, Люда та Юля конкурують лише за народну любов. Оскільки вони знають, що глядацька улюблениця отримає приголомшливу винагороду», – каже шеф-редактор серіаліті Вікторія Білега.

Прем’єра серіаліті «Пацанки. Нове життя» на Новому каналі вже 7 листопада.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY