detector.media
29.10.2017 12:28
На Чернігівщині напередодні місцевих виборів розповсюдили фальшиві матеріали від імені «Опори»
На Чернігівщині напередодні місцевих виборів розповсюдили фальшиві матеріали від імені «Опори»
У місті Семенівці (Чернігівська область) від імені Громадянської мережі «Опора» невідомі розповсюдили «списки підкуплених виборців» - з прізвищами, адресами, телефонами.

Про це повідомляє «Укрінформ».

Заяву «Опори» щодо неправомірного використання елементів її логотипу та непричетності організації до даної інформаційної продукції надіслала координатор громадського спостереження «Опори» за виборами у Чернігівській області Наталія Висіканець.

«ВГО "Громадянська мережа ОПОРА" заявляє, що немає жодного стосунку до замовлення, виготовлення та поширення вищезазначених друкованих інформаційних матеріалів, розповсюджених у м. Семенівка», - йдеться у заяві.

Друкована продукція із заголовком «Ці люди продали свій голос на виборах за 400 грн» була поширена в Семенівці у суботу, 28 жовтня. В тексті листівки зазначалися персональні дані осіб, а саме їхні прізвище, ім’я, по-батькові, адреса проживання та навіть особистий телефон. В нижньому лівому кутку - елемент логотипу ВГО «Опора».

У зв’язку з неправомірним використанням логотипу громадського об’єднання Наталія Висіканець подала заяву до Семенівського відділу поліції та надала правоохоронцям відповідні пояснення.

Нагадаємо, сьогодні, 29 жовтня 2017 року, у 201 об’єднаній територіальній громаді (ОТГ) в усіх без винятку областях України проходять перші місцеві вибори. Голосування, яке розпочалося о 8.00 і триватиме до 20.00, пройде на 1 947 виборчих дільницях.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY