detector.media
27.10.2017 10:41
«Обозреватель» відкрив нову ТБ-студію
«Обозреватель» відкрив нову ТБ-студію
Популярне українське інтернет-видання «Обозреватель» з 14 жовтня відкрило нову студію в рамках проекту Oboz TV.

Про це повідомили «Детектору медіа» в редакції «Обозревателя» з посиланням на генерального продюсера Oboz TV Андрекса Селіванова.

Поки студія працює в тестовому режимі.

«Студія оснащена новим 4К обладнанням, вона відповідає всім сучасним стандартам. В цій студії тепер регулярно будуть влаштовуватися ефіри, ток-шоу з гостями, онлайн-марафони, круглі столи та багато іншого», - зазначив Селіванов.

Студія будувалася півроку. Вона розташована за адресою вулиця Деревообробна, 7 - там же, де і офіс видання «Обозреватель».

Останнім часом «Обозреватель» активно розвиває ТБ-напрямок. З цією метою на початку 2017 року було створено телеканал Oboz TV.

«Oboz TV буде соціально орієнтованим телеканалом, головна мета якого - розвиток громадянського суспільства, освіта, посилення установок для аудиторії на загальнолюдські, загальнонаціональні системи цінностей», - зазначає Селіванов.

Як повідомляв «Детектор Медіа», 27 липня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення задовольнила заяву телеканалу «Обоз TV» (ТОВ «Золота середина») на видачу супутникової ліцензії. Заявлений у ліцензії обсяг власного продукту становив 18 годин на добу.

«Обоз TV» починався як відеорозділ порталу «Обозреватель». З 2013 року інтернет-канал «Обоз TV» працює на відеосервісі YouTube.

Улітку 2017 року «Обоз TV» подав заяву про видачу супутникової ліцензії. 13 липня Нацрада перенесла розгляд, щоб канал підготував презентацію.

Фото: «Обозреватель» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY