detector.media
24.10.2017 16:12
«Що робить твоя дружина»: канал «Інтер» покаже прем'єру багатосерійного детектива про кохання
«Що робить твоя дружина»: канал «Інтер» покаже прем'єру багатосерійного детектива про кохання
У суботу, 28 жовтня, на телеканалі «Інтер» стартує прем'єра 20-серійного мелодраматичного детектива «Що робить твоя дружина» виробництва Star Media.

Про це «Детектору медіа» повідомили у прес-службі каналу «Інтер».

«Що робить твоя дружина» - історія про те, наскільки жінка може бути відданою своєму коханому чоловікові і на що вона може піти заради нього. Особливо якщо на нього чекають великі неприємності.

У головних ролях - Кирило Жандаров і Анна Слю. Режисери - Максим Мехеда і Аліна Чеботарьова. Сценаристи - Яна Дубинянська, Євген Григоренко, Олексій Лісовець

Головному герою серіалу - слідчому Ігорю Логінову - загрожує звільнення. Його дружина Лера, щоб врятувати коханого чоловіка, вирішує допомогти йому в розслідуванні складних і заплутаних злочинів. Вона прекрасно розуміє, що її втручання не сподобається чоловікові. Тому робить все потай, вигадуючи всілякі методи передачі потрібної інформації, щоб у Ігоря та його начальства не виникло жодного сумніву в тому, що саме слідчий Логінов блискуче розкриває злочини. Лера - художник за професією - в силу своєї творчої натури і жіночої інтуїції зауважує такі деталі, на які працівники правоохоронних органів навіть уваги не звертають.

За словами авторів серіалу, «Що робить твоя дружина» - це не стільки детектив, скільки історія про справжнє кохання. Про те, що завдяки підтримці жінки чоловік може досягти великого успіху.

«Наш серіал - це детектив з елементами мелодрами про те, на що здатна жінка, яка любить, - розповідає продюсер Лариса Журавська. - А здатна вона, як виявляється, на все! У головної героїні дуже важливе завдання в цьому проекті - стати прикладом для жінок. Показати, що може зробити жінка в ім'я сім'ї, щоб завжди залишатися потрібною і улюбленою для свого чоловіка. І що щастя тільки в наших руках

Зйомки серіалу проходили в Києві. Кастинг на головні ролі тривав цілий рік. Роль слідчого Ігоря Логінова дісталася акторові Кирилу Жандарову, відомому глядачам за такими телефільмами, як «Доярка з Хацапетівки», «Нитки долі», «І все-таки я люблю...».

Мудру і діяльну дружину слідчого Логінова зіграла актриса Анна Слю («Короткий курс щасливого життя», «Нічний дозор»). 

Чи зможе художник Лера Логінова стати супердетективом і врятувати свого чоловіка від звільнення? До чого доведе жінку настільки незвичайне хобі? Як відреагує її чоловік, коли дізнається правду? Про це – у серіалі «Що робить твоя дружина» на телеканалі «Інтер» у вихідні о 14:30.

Фото: канал «Інтер»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY