detector.media
24.10.2017 12:50
27 жовтня – практичний семінар у Одесі «Як розвивати регіональну газету після реформування?»
27 жовтня – практичний семінар у Одесі «Як розвивати регіональну газету після реформування?»
Проект «Свобода медіа в Україні», що впроваджується в межах спільної програми Ради Європи та Європейського Союзу «Партнерство заради належного врядування» у співпраці з Національною спілкою журналістів України запрошують редакторів комунальних газет Одеської, Миколаївської та Херсонської областей на практичний семінар «Як розвивати регіональну газету після реформування?». Захід відбудеться у Одесі 27 жовтня, початок – об 11.00.

Під час семінару редактори дізнаються про юридичні особливості перетворення комунального підприємства у приватне, розглянуть питання про те, як зробити приватну газету прибутковою, а також ознайомляться з нюансами передплати та продажу друкованої преси.

Зокрема, у програмі заплановані такі сесії:

Тренерами заходу є секретарі НСЖУ Костянтин Григоренко (голова робочої групи НСЖУ з питань реформування, головний редактор газети «Обрії Ізюмщини») та Степан Курпіль (генеральний директор ТОВ «Видавничий дім «Високий замок», м. Львів).

Для відібраних учасників організатори відшкодовують вартість проїзду (за наявності квитків у обидві сторони), забезпечують харчуванням та презентаційними матеріалами.

Контакти для реєстрації: oblik@nsju.org.

Фото: topkonotop.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY