detector.media
Детектор медіа
23.10.2017 12:27
Юрій Ткач пішов з «Танців з зірками» попри позитивні відгуки та високі оцінки від суддів
Юрій Ткач пішов з «Танців з зірками» попри позитивні відгуки та високі оцінки від суддів
В зону ризику потрапив й Ахтем Сеітаблаєв з Оленою Шоптенко

Вчора на телеканалі «1+1» пройшов півфінал проекту «Танці з зірками». Кожна з зіркових пар виконувала по два танці: один з яких – з дітьми, другий – в компанії танцівників, які деякий час назад залишили це шоу.

Ведучий проекту Юрій Горбунов попередив, що цього ефіру не буде «танців за життя»: тобто після того, як судді виставлять свої оцінки учасникам, долю танцівників визначатиме голосування глядачів. І от, виходить, саме вони проголосували таким чином, що пара артиста Юрія Ткача та Ілони Гвоздьової, яка від суддів отримала цього ефіру позитивні відгуки і доволі високі оцінки, залишила «Танці з зірками».

У півфіналі ця Юрій та Ілона виконали стріт-денс із дітьми та танго із Анною Паламарчук, яка свого часу була в парі з Олександром Скічком на цьому проекті. До речі, Катерина Кухар зазначила, що Юрій Ткач – учасник, який найбільше прогресував в хореографії протягом проекту. А Влад Яма та Дмитро Монатік також не поскупилися на схвальні коментарі. Але глядачі, виходить, пару оцінили трохи нижче. Також  в зоні ризику опинилися Ахтем Сеітаблаєв та Олена Шоптенко. Та, видно, за них надіслали трошки більше есемесок.

Фото: скріншот з відео

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY