detector.media
23.10.2017 11:42
Група «АДВ Україна» представила нових топ-менеджерів
Група «АДВ Україна» представила нових топ-менеджерів
Група «АДВ Україна» оголосила про посилення керівного складу холдингу «безпрограшним ринковим тандемом» - Віталієм Георгієвим та Анастасією Байдаченко.

Про це «Детектору медіа» повідомили в прес-службі групи «АДВ Україна».

Віталій Георгієв на посаді Chief Innovations Officer та Анастасія Байдаченко на позиції Chief Transformation Officer об'єднають експертизу в топ-менеджменті для стратегічного розвитку бізнесу групи, в трансформаціях, впровадженні і адаптації мережевих і локальних технологій, діджиталізаціі внутрішніх процесів, в створенні інноваційних продуктів і посиленні команди, йдеться в повідомленні.

За плечима Віталія Георгієва успішна 17-річна експертиза в топ-менеджменті (з них 6 років у digital). У тому числі досвід управління власним рекламним агентством і проривний розвиток бізнесу в міжнародному рекламному холдингу, а також низка діджитал-трансформацій і ефективного впровадження автоматизації внутрішніх процесів.

Протягом останнього року пан Георгієв фокусувався на стратегічних завданнях з управління інноваціями і бізнес-моделювання для локальних і міжнародних клієнтів. Модератор UDAC. Встиг попрацювати з такими клієнтами, як АВК, KraftFoods, Renault, Peugeot, Bayer, L'Oreal, AB InBev, IDS, Coca-Cola і ін.

«Швидкість змін у цифрову епоху значно зросла. Це вимагає від компаній бути більш гнучкими, щоб адекватно реагувати на трансформації. Я знаю, як прошити технології в ДНК холдингу. Як Chief Innovations Officer я сконцентруюся на розробці digitalcore-компанії. Це набір систем проектного менеджменту, обліку робочого часу, які взаємопов'язані між собою», - зазначає Віталій Георгієв.

Анастасія Байдаченко почала управлінське зростання з агентства Universal McCann (входить до групи «АДВ Україна»), де пройшла шлях від ТБ-медіапланера до директора зі стратегічного планування. Займала керівні позиції в провідних українських і міжнародних агентствах. Як член правління ВРК відповідає за розвиток і підвищення прозорості та вимірності інтернет-ринку. На позиції СЕО успішно завершила трансформацію агентства AdPro на рівні міжнародного фулсервіс діджитал-агентства.

Протягом останнього року концентрувалася на задачах зі стратегічного і діджитального консультування, супроводу M&E локальних і міжнародних бізнесів. Загальний управлінський досвід роботи більше 14 років, з яких 11 років в діджиталі.

«За останні роки на рекламно-комунікаційному ринку термін "трансформація" був знецінений. Найчастіше його вживали "тому що модно", не наповнюючи сенсом і конкретними діями, - коментує своє призначення пані Байдаченко. - Моїм ключовим завданням в рамках холдингу буде провести трансформацію, змінивши звичну для ринку бізнес-модель, рівень технологічності, корпоративну культуру, збираючи і розвиваючи команду професіоналів-реформаторів. На ринку виграє той, хто не побоїться вийти з зони комфорту звичної операційної моделі і пірнути в технологічне та цифрове майбутнє з головою. З радістю готова реалізовувати такий комплексний і цікавий проект в команді АДВ».

«Я рада бачити в нашій команді таких професіоналів, як Віталій і Анастасія. Їхня експертиза і енергія додадуть ще більше прискорення трансформації групи "АДВ Україна" в потужну технологічну комунікаційну компанію і допоможуть в найкоротші терміни реалізувати найамбітніші плани розвитку», - привітала колег СЕО групи «АДВ Україна» Дарія Кабанова.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY