detector.media
20.10.2017 16:19
На каналі «112 Україна» - новий програмний директор
На каналі «112 Україна» - новий програмний директор
Новим програмним директором телеканалу «112 Україна» став Олександр Глебець

Про це «Детектору Медіа» повідомили в прес-службі каналу.   

«Нового програмного директора «112 Україна» відрізняє 12 років стажу на ТБ, досвід управління ключовими напрямками і впровадження високотехнологічних рішень на провідних телеканалах», - зазначається в повідомленні.

«Формат 112 - це майже цілодобова робота в прямому ефірі, що завжди передбачає зібраність і здатність приймати рішення. IT-освіта і знання спеціалізованого телевізійного софта я застосую для оптимізації рутинних процесів; є багато ідей і по сітці, і по промо. Приємно відзначити високу корпоративну культуру, доброзичливість і ...гумор нових колег! – коментує сам Олександр Глебець.

Олександр почав ТВ-кар'єру з запуску телеканалів «К1» і «К2», очоливши відділ промо та дизайну, 5 років працював на «Інтері», де займався організацією ефіру, і більше 6 років на «Тонісі».

Як повідомляв «Детектор Медіа», 18 жовтня до виконання своїх обов’язків приступив новий арт-директор телеканалу «112 Україна» Андрій Міхно. 

Нагадаємо, у вересні до команди інформаційного телеканалу «112 Україна» на посаді головного режисера приєднався Володимир Половко, який має 19-річний телевізійний досвід.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY