detector.media
20.10.2017 09:30
«Стрімголов» Марини Степанської відібраний до головного конкурсy кінофестивалю у Стокгольмі
«Стрімголов» Марини Степанської відібраний до головного конкурсy кінофестивалю у Стокгольмі
Перший показ створеного за підтримки Державного агентства України з питань кіно (Держкіно) повнометражного дебюту Марини Степанської відбудеться 12 листопада

Всього у рамках фестивалю заплановані чотири покази стрічки, повідомляє Держкіно.

«Стрімголов» разом з 17-ма картинами з різних країн світу побореться за головний приз Стокгольмського міжнародного кінофестивалю –  «Бронзовий кінь».

Держкіно повідомляє, що попередні роки до конкурсної програми цього фестивалю входили такі кінострічки, як «Незворотність» Гаспара Ное, «Кримінальне чтиво» Квентіна Тарантіно та інші.

6 жовтня «Стрімголов» показали у програмі Haifa International Film Festival, 9 жовтня кінострічку побачили на кінофестивалі в Люксембурзі, а пізніше – у CinEast (Central and Eastern European Film Festival).

За повідомленням Держкіно, фільм також візьме участь у конкурсній програмі «операторський дебют» Camerimage International Film Festival, що проходитиме з 11 по 18 листопада.

Нагадаємо, «Стрімголов» режисера Марини Степанської був представлений у головній конкурсній програмі 52-го міжнародного кінофестивалю в Карлових Варах (Чехія).

Фото: Дзеркало тижня

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY