detector.media
19.10.2017 18:36
Екс-випусковий редактор «УП.Культура» розповіла, як пішла з проекту
Екс-випусковий редактор «УП.Культура» розповіла, як пішла з проекту
Рішення про закриття «УП.Культури» як окремого проекту керівництво «Української правди» прийняло в зв'язку з фінансовими труднощами, повідомила «Детектору медіа» Ольга Папаш.

Рішення про закриття «УП.Культури» як окремого проекту було прийнято керівництвом «Української правди» в зв'язку з фінансовими труднощами.

Про це в коментарі «Детектору медіа» розповіла екс-випусковий редактор «УП.Культура» Ольга Папаш.

«Ми самі визначили, коли закривається ресурс, і відповідно, я звільнилася за власним бажанням», - сказала пані Ольга.

Як повідомляв «Детектор медіа», 17 жовтня проект «УП.Культура» на «Українській правді» закрився, про що написала на своїй сторінці у Facebook його редакторка Оксана Мамченкова. 

У редакції «УП.Життя» «ДМ» пояснили, що певний час «УП.Культура» позиціонувався як окремий проект, з окремим редактором і авторами, водночас фактично залишаючись відділом усередині «УП.Життя». Проте прийнято рішення, що розділ «Культура» наповнюватиметься не окремим штатом, а редакцією «УП.Життя», як це було колись.

«Тексти як виходили у рубриці Культура, так і виходитимуть», - повідомила «ДМ» редакторка проекту «УП.Життя» Ольга Ситник.

Як раніше повідомляв «Детектор Медіа», на початку жовтня «Українська правда» уклала угоду про продаж сайту Champion.com.ua з відомим спортивним журналістом Дмитром Копієм.

Нагадаємо, на початку серпня колишній керівник сайту Ярослав Твардовський повідомив на своїй сторінці у Facebook, що 1 серпня спортивне інтернет-видання Champion.com.ua припинило роботу. Головна редакторка «Української правди» Севгіль Мусаєва-Боровик розповіла «Детектору медіа», чому спортивний сайт Champion.com.ua припинив своє існування.

«Ми завжди керуємося ефективністю наших ресурсів. На жаль, ефективність Champion.com.ua останнім часом залишала бажати кращого, про що свідчила статистика, - сказала пані Мусаєва-Боровик. – Тому ми змушені були вдатися до такої оптимізації…» 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY