detector.media
19.10.2017 16:43
На каналі «Україна» стартує 45-серійна мелодрама «Лікар Ковальчук»
На каналі «Україна» стартує 45-серійна мелодрама «Лікар Ковальчук»
30 жовтня на телеканалі «Україна» стартує прем’єра медичної драми власного виробництва «Лікар Ковальчук» - історії про талановиту та цілеспрямовану лікарку, яка попри перепони та любовні перипетії реформуватиме приймальне відділення міської лікарні.

Про це повідомили «Детектору медіа» в прес-службі каналу «Україна».  

«Лікар Ковальчук» - перша багатосерійна вітчизняна україномовна мелодрама, яка вийде в ефір у праймі, наголошується в повідомленні.

«Лікар Ковальчук» – проект важливий для нас у багатьох аспектах… Ми ретельно працювали над ідеєю нового серіалу, сценарієм, добором акторів. Для нас, наприклад, важливо відкривати нові імена у вітчизняній кіносеріальній індустрії, і головну роль - лікаря Ковальчук - ми довірили чудовій актрисі Анастасії Карпенко, для якої це буде перша велика робота саме у кіно. Наша 45-серійна історія виходитиме о 18:00 у будні, і ми віримо в успіх «довгого» україномовного серіалу в прайм-тайм», – коментує керівник каналу «Україна» Вікторія Корогод.

Успішний кардіохірург Оксана Ковальчук після смерті батька, який загинув через халатність лікарів, кілька років розробляла інноваційний проект реформування приймального відділення лікарні. Коли чиновники нарешті дають «зелене світло» її проекту, вона кличе з собою колег, зокрема й свого колишнього чоловіка, невролога Бориса Зуєва у виконанні актора Олександра Форманчука. До команди також долучається талановитий хірург Максим Закревський, перше кохання Оксани, якого зіграв актор Сергій Дерев’янко. Жінці доведеться працювати в компанії двох колишніх чоловіків.

Однак не всі з оточення молодої лікарки переслідують благородну мету – реформувати приймальне відділення, що допоможе врятувати життя сотень пацієнтів. Чи досягне головна героїня своєї мети попри перешкоди та підступи супротивників?

У картині також зіграли Світлана Прус, Ніна Набока, Борислав Борисенко, Катерина Гулякова, Єлизавета Зайцева, Марія Бруні, Дмитро Вівчарюк, Володимир Захаренков, Василь Мазур, Володимир Канівець, Генадій Попенко, Юлія Мухригіна та інші актори.

Оператори-постановники: Дмитро Баженов, Олександр Шилов. Головний автор сценарію – Алла Сніцар.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY