detector.media
18.10.2017 17:21
Канал «Україна» покаже прем'єру 12-серійної авантюрної мелодрами «Коротке слово «Ні»
Канал «Україна» покаже прем'єру 12-серійної авантюрної мелодрами «Коротке слово «Ні»
У понеділок, 23 жовтня, на телеканалі «Україна» - прем'єра 12-серійної авантюрної мелодрами «Коротке слово «Ні» виробництва компанії FILM.UA.

Це історія про кохання двох абсолютно різних молодих людей і про перешкоди, які їм доведеться подолати, повідомили «Детектору Медіа» в прес-службі каналу.

Головні герої фільму – студентка художньої академії Тата Корнєєва та хлопець із дитбудинку, який працює в автомайстерні, Жека Стряпкін. Вони закохані, але батьки дівчини не схвалюють її вибору та всіма силами намагаються зруйнувати їхні стосунки. Тата необережно розповідає Жеці про справжній скарб, що належить її родині: унікальну і дуже дорогу марку. На жаль, дівчина не знає, що Жека тісно пов'язаний зі злочинним світом.

«Звичайно, це історія кохання, але в нашому кіно дуже яскраво виражена пригодницька лінія. Впевнений, що життєві колізії, елементи кримінальної драми і романтична історія головних героїв захопить глядача», – зазначив режисер фільму Сергій Щербін.

У фільмі знялися Олексій Вертинський, Інна Мірошниченко, Лев Сомов, Марина Митрофанова, Дмитро Белякін, Максим Дахненко, Віра Шпак та інші актори.

Роль харизматичного ватажка банди зіграв Станіслав Боклан, його коханої – ведуча програми «Ранок з Україною» Лілія Ребрик.

«Моя героїня – така собі гламурна блондинка з собачкою. Незважаючи на те, що її коханий – аферист і бандит, вона віддана йому і готова заради нього на все, – характеризує свою героїню Лілія Ребрик. – Удвічі цінно, що колегами по майданчику «Короткого слова «Ні» стали актори, з якими ми разом граємо в Молодому театрі».

У фільмі є автомобільні, альпіністські трюки, бійки, погоні тощо. Виробництвом картини займалася компанія Film.ua. Зйомки проходили в Києві та Київській області, тому телеглядачі побачать на екрані багато знайомих місць, таких як Ярославів Вал, Поділ і Парк Перемоги.

Прем'єра 12-серійної стрічки «Коротке слово «Ні» - на каналі «Україна» з понеділка по четвер о 21:00.

Фото: канал «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY