detector.media
18.10.2017 16:57
На 2+2 прем’єра культового серіалу «Кістки»
23 жовтня, о 21:40, на телеканалі 2+2 відбудеться прем’єра легендарного кримінального детективу виробництва 20th Century Fox «Кістки» про судових антропологів з інституту Джефферсона, які разом з агентами ФБР розслідують найзаплутаніші справи. Протягом 12 сезонів глядачі 2+2 стануть свідками незвичних загадок, секретних дослідів і непередбачуваних подій.

«Кістки» - американська детективна картина про роботу команди антропологів, яким вдається розслідувати нерозкриті злочини, розпізнаючи особу загиблого завдяки його кістками або розкладеним залишкам.

Вона – одна з найкращих судмедекспертів сучасності Темперанс Бреннан на прізвисько «Кістки». Талановита вчена довіряє лише фактам, діє раціонально і не схильна до емоційних вчинків. Він – привабливий та амбіційний спецагент ФБР Сілі Бут, який легко знаходить підхід до людей і відомий глибокими знаннями у психології. Єдина, з ким агент Бут ніяк не може поладнати, його нова напарниця – доктор Бреннан. Попри взаємну неприязнь та постійні сварки вибуховій парочці доведеться об’єднатися, щоб знайти та покарати негідників.

Головні ролі у серіалі виконали: Емілі Дешанель, Девід Боріаназ, Мікаела Конлін, Ерік Міллеган, Ерік Міллеган, Ті Джей Тайн, Джонатан Адамс, Тамара Тейлор, Джон Френсіс Делі.

Гостросюжетний серіал «Кістки» стартує на телеканалі 2+2 у понеділок, 23 жовтня, о 21:40.

Більше інформації на нашому сайті: http://2plus2.ua/

Ще більше культових серіалів й фільмів, сенсаційних відкриттів, захоплюючих проектів дивіться на оновленому каналі 2+2.

За додатковою інформацією звертайтеся до прес-служби телеканалу 2+2, +38 044 490 0101, a.nechay@1plus1.ua; t.grybkova@1plus1.tv.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY