detector.media
15.10.2017 14:05
НВО застосовує надзвичайні засоби для засекречення сценарію останнього сезону «Гри престолів»
НВО застосовує надзвичайні засоби для засекречення сценарію останнього сезону «Гри престолів»
Телеканал НВО побоюється витоку сценарію фінального сезону серіалу «Гра престолів», як це сталося з шостим сезоном шоу. Саме тому безпека сценарію фіналу серіалу буде забезпечена за допомогою «божевільних» заходів.

Про це повідомляє «ТСН.ua» з посиланням на Ladbible.

За словами Ніколая Костер-Вальду, який виконує роль Джеймі Ланістера, що до початку зйомок актори навіть не отримають сценарій. Раніше актор Ліам Каннінгем, який зіграв Давоса Сиворта, заявив, що він отримав сценарії всіх шести епізодів восьмого сезону, але не може ні прочитати їх, ані забрати їх з собою.

Зі сценаріями до фінальних шести серій  актори можуть ознайомитися тільки в студії «Гри престолів» в Белфасті (Північна Ірландія).

Для того, щоб отримати доступ до сценаріїв, необхідно пройти особливу авторизацію. Зробити це можна буде, вочевидь, тільки після того, як стартують зйомки.

Раніше повідомлялося, що HBO збирає найкращий склад для створення «вибухового» восьмого сезону саги «Гра престолів».

Нагадаємо,  американський канал HBO зазнав хакерської атаки. Зловмисники викрали сценарій четвертої серії «Гри престолів», яка ще не вийшла в ефір та кілька епізодів серіалів «Футболістів» і «Кімнати 104». Однак, хакери запевняють, що вкрали набагато більше. За їх словами, всього вони викрали у HBO півтора терабайта даних.

Крім того, четверта та шоста серії «Гри престолів» опинилися в мережі раніше, ніж заплановані офіційні покази.

За підрахунками аналітиків компанії Muso, піратські копії сьомого сезону «Гри престолів» подивились мільярд разів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY